onsdag, september 14, 2016

Två bra filmer och jobbar igen

Igår jobbade jag hemifrån hela dagen. Joakim var här och vi åt frukost på nybakade bullar. Sen fixade han med mat medan jag jobbade. När jag jobbat klart åkte jag och hämtade Elliott hos Noah. Han hade följt med Noah hem från skolan och jag hämtade honom kl 17.

När vi kom hem hade Joakim grillat cajunkryddat kött och vi åt det med rödvinssås och klyftpotatis. Det var jättegott! Mums! Vi tittade på en film om mobbning "A girl like her". Den var hemsk men bra.

En film helt i min smak
Sov ganska bra natten till idag. Var ändå trött. Jobbade hemifrån på morgonen. Åkte till kontoret efter att jag varit på ett läkarbesök. Det var kul att vara på kontoret, men jag blev väldigt trött. Vilade 10 min på soffan när det var lunch. Skönt att jag har min soffa där alltså... Men annars fick jag gjort en hel del så det kändes fint.

Åkte hem vid 16 och lagade mat i kollektivet. Broccolisoppa och fisksoppa. Fisksoppan var god! Broccolisoppan var mest till Elliott och den blev sådär, var ingen god buljongtärning som vi tog i. När maten var klar och vi hade diskat undan pratade jag ekonomi med styrelseordföranden. Sen gick jag hem och Joakim hade just kommit.

Vi tittade på en film som var jättesöt och vackert filmad. Tyckte sååå mycket om den. Den hette Dhanak.  Vi åt inga snacks. Ska inte göra det i veckan. Kändes bra. Åt inget igår kväll heller.

Jag har gjort ingefärsdricka som vi dricker kall. Mycket gott.

Inga kommentarer: