fredag, mars 25, 2016

oj vad jag inte hinner blogga...

16/3 onsdag
I onsdags var jag hos mina föräldrar efter jobbet. Det var så roligt för jag fick middag som jag gått och tänkt på och velat laga hur länge som helst. Vet inte vad den heter men det är en jättegod sås med lite apelsinsmak till. Och så mammas goda sallad med kapris och avokado. Innan vi åt middag åt vi soltorkade tomater och annat smått o gott och efteråt åt Elliott nästan en hel mini-getostrulle och jag en halv buffelmozzarella :-D. Gott gottigottgott.

17/3 torsdag
I torsdags var Joakim hos mig efter jobbet och vi lagade anka igen. Den är så himla god och hyfsat lätt att laga. Mmmm! Elliott var hos sin kompis Noah och kom hem vid 19-tiden, han tyckte om ankan men inga av tillbehören. Fast det gjorde inget för han hade ätit middag hos Noah för inte så länge sen. Vi kollade på Sveriges mästerkock, tycker att det är så himla kul och sen tittade vi lite på Skavlan också. Elliott sov hos mig.

18/3 fredag
Jag hade en urusel natt natten till denna fredag. Sov inte alls... Alltså inte överhuvudtaget på hela natten, var bara klarvaken. Så himla irriterande...  Detta trots att jag tog en insomningstablett :-(. Förstår inte varför det blir sådär! Hoppas verkligen att det snart är slut på det. Kände mig alldeles trött i kroppen, men konstigt nog ändå pigg i huvudet. Så det gick bra att vara på jobbet trots allt. Michael skulle köpa frukost och tog med latte och scones till mig från Espresso. Det var gott!
Vi hade revision av det danska bolaget och åt lunch på Beebar med den danska revisorn, det var mycket gott denna gång. Tror det var fläskytterfilé med potatisgratäng och vinsås.

På kvällen var Joakim hos mig, vi var trötta båda två för han hade också sovit jättedåligt. Så vi hämtade kinamat (jag tog anka med ingefära) och sen åt vi chips och vi tittade på en film som hette "The secret life of bees". Den var väldigt sorglig men jättefin. Jag tyckte mycket om den.

19/3 lördag
Elliott och jag åkte till Pelle och Lotta där mina föräldrar också var. Det var himla trevligt och det är så kul att träffa alla. Vi fick fika på morotskaka och te när vi kom, sen var vi ute och spelade boccia. Skönt att vara ute och roligt att spela.
Bocciaspel
Efteråt bjöds vi på ren-entrecote. Jättegott! Elliott älskade såsen, det var godaste maten sa han. Etta på hans lista. Det var såsen på Karl-Johansvamp som han tyckte bäst om av allt. Hehe.
Elliott gosade med deras fina katt
Vi fick se bilder från Seychellerna där hela familjen var i julas och sen bilder från där Ale och Nikita är (Brasilien tror jag att det var). Skoj! De är fortfarande iväg, har varit borta i två månader och ska vara borta ett bra tag till. Vi åkte hem vid 21-tiden och Elliott skulle sova hos Michael. Jag var hemma och pysslade om katterna och sen åkte jag hem till Joakim.
Fick jättefina tulpaner av mamma

20/3 söndag
Efter all sömnbrist tog jag en lång sovmorgon denna dag. Skönt att få sova ikapp lite. Åt fastlagsbulle till frukost, hehe. Inte så nyttigt kanske... Sen åt vi jättegod middag, "butter chicken" som Joakim lagat. Jag åkte hem på eftermiddagen, handlade lite på vägen och sen var jag hemma och fixade. Gjorde bland annat rent ugnen. Elliott kom över och vi hade lite söndagsmys med ostar och salami och vi tittade på TV. Mysigt.
Så här ser det ut när Mango får tillgång till tulpaner...
21/3 måndag
Hade måndagsmöte och ekomöte och på lunchen åt vi på Beebar igen. Jättegott men oj vad jag blev mätt, satt i typ hela dagen. Pratade med läkaren om sömnen och vet inte om det gav något precis. Åkte hem och jobbade hemifrån på seneftermiddagen. Joakim kom hit, vi lagade risbladsvårrullar och det blev hur gott som helst. Elliott kom över en stund och smakade och vi tittade på "Mästerkatten" och sen var det läggdags för Elliott och han gick hem till Michael för att sova där.

22/3 tisdag
Jobbade och på kvällen var jag på meditation hos Marie. Som alltid bra men en väldigt annorlunda meditation. Jag var helt borta... upplevde inte så himla mycket. Men det var väldigt avkopplande och jag var pigg efteråt. God fika också som vanligt :-).

23/3 onsdag
Elliott var ledig och vi började dagen med frukost på Espressohouse vid jobbet, Elliott, Michael och jag. Sen var Elliott på mitt kontor och spelade iPad medan jag jobbade och Michael var ute med Heimi. Vi åt på tacobar på lunchen och sen gick Elliott och Michael på bio.

Sötnosen på tacobar

Favoritgrimasen
Jag gick och jobbade medan de var på bio. Passade Heimi och tog en liten promenad med honom.
Vårpromenad med Heimi
Efter jobbet åkte jag hem. Joakim kom hit och Elliott var här hela kvällen. Vi hämtade pizza, Elliott fick bestämma maten. Ida var här och lekte med Elliott hela kvällen.

25/3 torsdag
Jobbade halvdag men började lite senare på dagen. Tog förmiddag med Elliott och Joakim. Vi tittade på TV och åt frukost. Det var skönt att ta det lugnt, en bra start på dagen. Sen gick Joakim hem och Elliott till Michael. Så jag satte mig att jobba. Ida och Elliott kom hit på eftermiddagen och jag gjorde pannkakor till dem. Sen jobbade jag igen tills det var dags för mat. Michael bjöd på middag, lammstek o potatisgratäng o sparris. Jag gjorde en god gräddsås till. När vi ätit var det dags för ett akut styrelsemöte. Det tog knappt en timme. Efter det gick jag hem till Michael och Elliott och vi tittade på film och snacksade. Det var läggdags för Elliott och jag gick hem och jobbade. Nu är jag klar för dagen och ska nanna, alldeles för sent. Hoppas inte behöva jobba så mycket mer i helgen, förutom med kollektivet, för där är det årsmöte på tisdag och jag ska presentera ekonomin för året som varit samt budgeten...

Inga kommentarer: