fredag, februari 12, 2016

Tisdag 2/2
Efter jobbet var jag på bio i Trelleborg. Joakim och jag såg "En man som heter Ove". Den var jättebra, tänkvärd och söt. Trodde inte alls att den skulle vara bra så det var överraskande! Rolf Lassgård var bra! Man såg knappt att det var han och ändå gjorde man det... Biografen påminde om Folkets bio och Spegeln och var fin tyckte jag. Verkade visa samma typ av alternativa filmer. Jag saknar ibland att jobba på bio. Det var himla trevligt! Socialt fast man inte behövde vara social och så fick man se så många filmer man ville :-).

Onsdag 3/2
Var hos kiropraktorn på förmiddagen och fick både kiropraktik och lite massage, kändes bra efteråt.
Åt lunch med Michael på Sultan Palace.
På eftermiddagen gick mamma och jag på bio. Vi såg "Caroline" och den var jättebra! Väldigt vackert filmad, långsam och fin med fascinerande personer att titta på. Så det var jättemysigt. Jag tog lite St Agur att mumsa på innan bion, mycket gott!
Efter bion gick vi till mitt jobb för att hämta bilen. Där upptäckte jag att min mobil var borta. Jag hade tappat den i salongen, det var jag ganska säker på. Så vi fick köra tillbaka till bion och jag gå in och leta upp den i biosalongen, hehe. Som tur var låg den där på golvet, lite gömd under sätena.
Skjutsade mamma hem efteråt.

Torsdag 4/2
Minns inte vad jag gjorde på torsdagen men mina tvålar har blivit väldigt fina, speciellt de som jag gjorde i min hjärtmuffinsform. De på bilden är gjorda av kokosfett med doft av white musk. Jättesköna att tvätta sig med.
Mina tvålar, fyra stycken hjärtformade. Absoluta favoritformen.
Fredag 5/2
Jobbade hemifrån. Det gillade Sweet. Han är extremt sällskaplig gullekatten.
Sweet myser
Och sover
På eftermiddagen så klippte jag mig hos en frisör som jag tyckte mycket om. Hon var jätteung och hade bara jobbat i 7 månader. Det var en "deal" och jag tror nog jag ska gå till henne i fortsättningen.
På kvällen åkte jag hem till Joakim. Han gjorde pizza och det var jättegott! Sen åt vi chips o dippa och kollade på TV

Lördag 6/2
Vi startade dagen med croissanter och goda pålägg. Sen fick jag lära mig att slipa i sten med diamantstift. Det var jättekul! Gjorde en sten som jag ristade in "Elliott" i och en med ett inristat hjärta. Vi körde ner till havet och plockade stenar, stora och små rundslipade. Vi tog även en liten sightseeingtur i Höllviken, Skanör och Falsterbo. Vi tittade på ett hus som Joakim byggt, på ställen han bott och var han växt upp någonstans. Det var kul! Vi åkte också förbi hans mamma och sa hej lite snabbt.
Sen åkte vi hem till mig och pappa kom förbi för att leta upp en speciell film i mitt förråd där allt var i en enda röra. Men vi lyckades hitta den och jag fick kastat och röjt lite i förrådet.
Tiden gick så fort denna dag. Både Joakim o jag var trötta och vi kom igång sent med maten. Jag påbörjade projekt byta säng och skrivbord med Elliott, så han får mer plats till sina grejor och plats för kompis vid skrivbordet. Joakim lagade fläskstek och det tog väldigt lång tid. Elliott kom över för att ha lördagsmys med oss. Det var knappt vi hann med det för maten var inte klar förrän kl 20... och jag höll fortfarande på att flytta runt möbler... Men vi såg lite mästerkatten och åt lite chips innan jag nattade Elliott. På natten blev Joakim jättesjuk och kräktes.... Rejäl KBT för mig...
Jag gick och la mig hos Elliott och så sov jag där resten av natten. Tyckte väldigt synd om Joakim som var sjuk när han inte var hemma och dessutom hos mig som är paniskt rädd för just sådan sjuka.

Söndag 7/2
Elliott vaknade och jag gick över med honom till Michael så han inte skulle bli smittad av någonting. Michael meddelade att bildäcket var platt, en skruv hade punkterat däcket. Jag gick ner och bytte däck, Michael kom och hjälpte mig. Vi hade som tur var ett vinterdäck vi kunde sätta på. När det var klart så körde jag Joakim hem, stackaren. Han kände sig i alla fall lite bättre. Och jag kände mig väldigt modig som körde honom hem trots att han inte var bra. Hemma igen så pysslade jag med att flytta grejor mellan mitt och Elliotts rum och så hade jag ont i magen och åt i stort sett ingenting på hela dagen. Och jag sanerade och tvättade allt i badrummet (även duschdraperiet), alla lakan osv.
Mango ville gosa när jag skulle byta lakan
Måndag 8/2
Bestämde mig för att jobba hemifrån eftersom jag var helt slut efter helgen. Det gick väldigt bra, fick mycket gjort. På kvällen åt vi i kollektivet och det var väldigt trevligt. Satt vid ett bra bord!
När jag kom hem så gjorde jag egen mandelmassa och så skulle jag göra nougat men det blev mer som krokant. Gjorde lite olika smågodisar. Elliott sov hos mig.

Tisdag 9/2
Denna dag var det ledningsmöte med kontorscheferna från de olika länderna. Det var intressant. Vi var på Scandic på lunchen, det var gott! På eftermiddagen åt vi fastlagsbulle.
Fastlagsbullar
Joakim fyllde år denna dag och jag åkte dit på kvällen. Vi gick till ett ställe och åt sushi. Det var gott & trevligt!
Mycket prisvärd box med yakiniku, sushi, ris och puckels
Jag fick ännu en fastlagsbulle på kvällen, hehe. Det var gott!

Onsdag 10/2
Jobbade och det var ledningsmöte även denna dag, jag behövde dock inte vara med på det speciellt mycket. Så det var skönt, för då fick jag undan lite annat jobb. Har så mycket att göra just nu. På lunchen var vi på Beebar men jag tyckte kycklingen såg så rosa ut så jag ville inte äta den. Men allt annat var gott. Så det var ju ändå bra. 
Elliott blev hämtad av mina föräldrar denna dag och jag åkte dit när jag jobbat klart. Mamma hade gjort revben o bakad potatis och en supergod avokadosallad till. Det var väldigt gott! Pratade o tittade på AFV och hade det bra! Åkte hem när det var läggdags för Elliott. Michael passade Annelies whippar "Iskra" och "Eira" till Elliotts stora glädje. Han sov hos Michael och vovvarna. 
Joakim kom hem till mig och vi tittade på Sveriges Mästerkock. 

Torsdag 11/2
Jobbade hemifrån denna dag. Det var så skönt! Fick undan hur mycket som helst, bokade och bokade och jobbade till kl 18. 
Katterna är gosiga när man är hemma
Verkar så mysigt att vara katt
Elliott lekte med Philip efter skolan. Vi åt allihop hos Michael. Det blev baconlindad fläskfilé, potatisgratäng och sås. Gott! Åkte hem till Joakim på senkvällen.

Fredag 12/2
Jobbade på kontoret och fick inte gjort vad jag skulle, det var alldeles för mycket denna dag. Skolan hade studiedag så vi hade med oss Elliott och hans kompis Noah på jobb. Åsas Emmi var också med på jobbet och barnen spelade spel och hade det bra. På lunchen hämtade Åsa o Michael hamburgare/nuggets vilket var uppskattat av barnen (och oss). Vi åkte hem strax efter lunch. Elliott o Noah lekte till kl 16. Jag jobbade på tills kl 18, var helt slut o ville mest bara sova. Men jag höll mig vaken. Fick gjort vad jag skulle mestadels. Vi åt middag i kollektivet, Michael, Elliott och jag. Det var inte supergott, men det var OK. Chokladpudding till efterrätt. 
Efter maten hade vi lite fredagsmys hos mig. Vovven är så duktig och katterna också. Roligt att de kan vara tillsammans allihop. Vi åt chips, ostbågar o popkorn. Sen blev både jag och Elliott jättetrötta och gick och la oss tidigt. 

Inga kommentarer: