onsdag, september 23, 2015

Veckans första halva

Lördag:
Jag sov dåligt natten till lördag och var hur trött som helst på dagen. Elliott var hos mig och vi pysslade här hemma. Klockan 12 kom Elliotts kompis Alexander hit och lekte. Jag gjorde pannkakor som vi åt och de blev mycket goda. Vid tre gick de över till Michael och fortsatte leka, själv åkte jag till Emporia en sväng. Förstod inte hur jag skulle orka gå på födelsedagsfest på kvällen, så trött som jag var. Men jag gjorde mig iordning och gick till festen och piggnade tack och lov till :-). Vi bjöds på mumsiga förtugg med paté och camenbert. Det var franskt tema och getosttoast till förrätt, Beuf Bourgignon till middag med olika tillbehör och så tarte tartar till efterrätt, den gjorde Becka precis innan vi åt den och den var hur god som helst! Det var alltihop, gott alltså :-). Det var en mycket trevlig kväll och tiden flög iväg!

Söndag:
Jag sov tills klockan var nio och tog det lugnt på förmiddagen. Jag var trött även denna dag, men inte som dagen innan. Elliott var hemma hos mig och vi bakade bland annat kakor.
Gör kakhjärtan
 Det var skoj, ett mycket bra och lättförstått recept. Kakorna blev jättegoda! Mamma kom och hälsade på på eftermiddagen. Det var roligt! Så kul att få besök! Hon hade med sig goda ostar och vi mumsade i oss massor av godsaker och pratade. Elliott var också med och mumsade i sig. Jag fick jättefina rosor som nu pryder soffbordet och gör mig glad varje dag!
Rosorna
Vi följde mamma till bussen när hon skulle åka hem och det var skönt med en promenad. Michael gjorde pesto och vi åt lite spagetti med pesto hos honom. Jag gjorde en ostsås till också för Elliotts skull. Själv var jag dock himla mätt så jag åt inte så mycket :-). Elliott sov hos mig och vi la oss tidigt.

Måndag:
Jag var hos sjukgymnasten på eftermiddagen och fick akupunktur. Hade ljudbok på så tiden gick ovanligt snabbt. Det var ju smart! Ska jag ha nästa gång också. Sen fortsatte jag jobba och vi hade ett kort möte gällande nya lokalen och färgen i köket. Jag kom hem strax före middagen i kollektivet. Denna dag var det kasslergratäng och den var god! När jag ätit klart gick jag hem och jobbade. Elliott o Lenny var här och lekte. När Lenny gått hem så gick Elliott o jag och la oss tidigt. Jag somnade samtidigt och sov bra.

Tisdag:
Jag gjorde kesoplättar (jätteäckliga) och bananpannkakor (jättegoda) till frukost. Sen följde vi barnen till skolbussen och efter det gick jag till vårdcentralen o träffade en läkare. Jag fick ta sköldkörtelprov och d-vitaminprov. Sen åkte jag till jobbet och på lunchen gick flera av oss ner och köpte tacos på "nya" tacos-stället. Jobbade på tills det var dags att åka hem. Tog tåg och buss och sen var Elliott o Lenny här och vi fikade och Elliott sov hos mig och vi la oss tidigt och sov gott även denna natt.

Idag är det onsdag och jag har varit på jobbet och jag hittade en gammal goding från 80talet på iTunes, en Jermaine Jacksson skiva som jag nog inte hört sen dess. På lunchen träffade jag Helene och vi åt på Akropolis. Sen jobbade jag på tills klockan var fem och åkte då till revisorn och hämtade bokföringen för BoAktivs första halvår. Det var inga anmärkningar, bara någon liten justering att göra. Så det var ju skönt! Efteråt åkte jag hem till mina föräldrar som hade hämtat både Elliott och Lenny på skolan. När jag kom så var barnen ute i trädgården och spelade boccia med pappa :-). Jag o mamma satt i köket och pratade tills det var dags att äta. Vi åt jättemumsiga tacos med guacamole till. Barnen spelade fotboll i trädgården och lekte med lego till det var dags att åka hem och nanna. De hade haft roligt!
Vilken söt ring! En sån hade jag inte haft någonting emot :-)

Inga kommentarer: