fredag, april 24, 2015

Fredag

Idag är det fredag och Elliott och jag vaknade vid 06 och kunde inte sova mer. Efter att ha lämnat Elliott och Lenny på skolan så tog jag mig till vårdcentralen för att ta blodprov. Jag är så nöjd med vår VC. Jag kom dit 07.45 ungefär och de öppnar 08. Men tio i åtta fick jag komma in och ta blodprov och var klar redan fem i åtta. Det var verkligen snabbt jobbat! Så himla bra.

Jag jobbade hemifrån efteråt och hade fullt upp hela dagen, en del telefonsamtal  (i jobbet) denna dag vilket är mycket ovanligt. Redde ut en massa och bokade om och fick gjort likvidöversikter och lite annat, men hann inte riktigt med det jag hade på listan fast jag jobbade länge. Hade paus för lunch med Michael som också jobbade hemifrån. Vi åkte till foodcourten i Kronprinsen där det är väldigt god mat i en asiatisk liten bufférestaurang. Åkte även in om Lidl där jag köpte lite godsaker, tema spanska veckan.

Lennys mamma hämtade Elliott på skolan och när han kom hem var han ute på gården och lekte med de andra barnen i huset. Så jag jobbade på tills det var middag i kollektivet. Det var pizza idag och det var gott! Elliott fick göra sin egen pizza tillsammans med Gunnel. Snällt! Och han var så nöjd med sin pizza sen när han fick äta den :-). Sen sprang han ut och lekte på gården igen. Jag satt kvar lite längre än jag brukar och pratade med några i kollektivet. Det var trevligt.

Michael, Elliott och Ida hade börjat kolla film hos Michael, så jag gick dit och tittade. Åt lite för mycket chips, blev väldigt mätt.

Igår jobbade jag på kontoret och vi var och tittade på en lokal på gågatan (en andra gång). Den är så himla bra! Det skulle verkligen vara mysigt att jobba där. En flytt hade varit skoj och de som inte hade sett den innan tyckte också att den var himla bra. Vi får väl se vad som händer.

Jag hämtade Elliott och Lenny på skolan och de lekte ute på gården med alla barnen. Vid 18 åkte jag till Ikea och träffade Catta o Nea för en fika. Elliott hängde med och vi var på Ikea tills de stängde. Egentligen var det styrelsemöte i kollektivet denna kväll, men jag kände att jag behövde vara lite ledig. Så jag var inte med. De hade fortfarande möte när vi kom tillbaka från Ikea. Elliott sov hos mig och vi gick och la oss när vi kom hem.

Jag har bokat tid hos massören som sjukgymnasten rekommenderade. Dyrt så jag får hoppas att det gör nytta. Jag har även beställt tid för Mango för att kolla öronskabben igen, den verkar aldrig vilja försvinna.

Inga kommentarer: