tisdag, mars 17, 2015

Vårtrött?

Mango sitter vid tulpanerna
Vi vaknade hyfsat pigga igår, Elliott och jag. Känns som att vi båda sov ganska bra och la oss tidigt. Men efter att ha jobbat hela dagen så var jag helt slut! Ville gå och lägga mig när jag kom hem. Men det gjorde jag inte. Jag jobbade hemifrån efter lunch. Till lunch åt jag av gårdagens kladdkakemuffins. Det var kanske inte den bästa lunchen. Det kändes bra för stunden, men jag mådde inte så himla bra när jag ätit up den fjärde, eller om det kanske var den femte muffinsen? Hehe. Vill nog inte äta några kladdkakemuffins på ett tag nu :-). Det fanns tre kvar. Dem gav jag till Michael...

Jag hämtade Elliott på skolan kvart i fyra och vi åkte hem och var trötta och la oss i sängen och löste sudoku och korsord tills det var dags att gå till maten. Jag somnade nästan. Det var tacos i matsalen och Elliott åt massor och Ida var också där. De lekte lite efteråt.
Några av tillbehören till dagens tacos
Jag gick hem och satte mig i soffan med katterna en stund, sen åkte jag till meditationen och det var lika bra som det alltid är och jag kände mig piggare efteråt. Satte mig vid bordet och tände ett ljus och la en liten minitarot. Sweet rusade fram och slog omkull ljuset, tokstollen. Så han fick stearin på tassen och det kom stearin över halva bordet. Detta trots att jag motat bort dem hundra gånger. Får ta fram vattensprutan igen så de kan lära sig att ljus är farliga grejor!
Tokstolle-Sweet precis innan han bestämde sig för att välta omkull ljuset
Kom i säng ganska tidigt för andra dagen i rad. Sov gott gjorde jag i natt också. Vaknade ändå hur trött som helst :-).

Det ser skönt ut när solen skiner. Men skenet bedrar.  Det är hur kallt som helst ute.  Säkert för att det blåser en del. Igår var det också jättekallt. Jag längtar till våren. Vill att solen ska vara riktigt varm så att jag kan vara på balkongen och fixa kattnätet utan att frysa fingrarna av mig.
Och så vill jag plantera de penséer som jag redan har köpt :-D.
Det är väl snart dags att så lite fröer också.

Nu är det lunch och jag är på jobbet heldag idag. Idag blev det en bakad potatis till lunch. Den var god. Behövdes något varmt, jag har frusit hela dagen. Känner för att lägga mig i soffan och sova lite. Fattar inte varför jag är så himla trött. Kanske är den berömda vårtröttheten som slagit till?
Nåväl, jag piggar väl till mig så småningom. Nu ska jag jobba.

2 kommentarer:

åsa sa...

Alltså Anna påpekade för mig att Mangos näsa ser ut som en människonäsa och nu är det allt jag ser! :-D

Kattalena sa...

På den översta bilden eller alltid? :-D
Den ser faktiskt lite människolik ut på bilden här, hehe.
Finaste Mango! <3