fredag, februari 06, 2015

Veckan som varit

Måndag:
Jobbade på kontoret. På lunchen gick jag och Åsa C till Stadium och jag hittade ett par skridskor. Vi handlade med oss lunch från graffitti på vägen hem. Jättegod sallad med bakad potatis tog jag. Strax före 16 åkte Michael, Dexter och jag hemåt. Moster Annika kom och hälsade på en stund innan hon skulle på Bridge. Det var skoj! Lennys mamma hade hämtat Elliott så han var där men kom upp till oss när jag sa att jag var hemma. När Annika skulle iväg skulle vi också iväg för att äta i matsalen. Det var mumsig mat! Elliott sov hos Michael. Jag jobbade, men hade TV på i bakgrunden så det kändes helt OK trots att det var kväll. Sen såg jag Parenthood innan jag skulle sova.

Tisdag: 
Jobbade på kontoret hela dagen. Gick inte därifrån förrän strax före 18 då jag skulle på medicinsk yoga. Det var verkligen ett jättebra yogapass. Så det var skönt att jag kom iväg. Sista gången på denna kurs och nu ska jag inte gå några kurser mer denna terminen. Tänkte ta en paus. Bara Elliotts simkurs kvar. Det är ju helt OK. När jag kom hem så gick jag över till Michael och Elliott. De hade kvar spagetti m köttfärssås så det åt jag innan jag gick hem till mitt :-). Elliott sov hos Michael.

Onsdag:
Jobbade halvdag på kontoret och halvdag hemma.
Precis här ska jag sova tycker Mango och river ut alla mina papper med tassen...
Mycket bra sittplats tycker Sweet, även då han just här har tagit sikte på skrivbordet... 
Hämtade Elliott och Lenny på skolan. De ville leka hos Michael så de gick dit när vi kom hem. Strax innan 18 gick vi ner till Leschelle (Lennys mamma) och hon bjöd oss och Michael (som hade med sig Dexter) på middag som tack för flyttstädningshjälpen. Vi fick hemmagjorda vårrullar. Ena sorten fylld med seafood och andra med köttfärs och så glasnudlar till. Vi fick också kycklingcurrygryta med ris. Det var trevligt och gott! Vi gick hem vid 20 när det var dags för barnen att sova. Elliott sov hos mig och somnade snabbt.

Torsdag:
Jobbade på kontoret på förmiddagen och var hos sjukgymnast också. Det verkar bra. Hon tror att mina muskelfästen är lite inflammerade längs ryggraden i svanken och då även väldigt spända. Men med akupunktur för att öka blodgenomströmningen plus träning när de blivit lite uppmjukade så ska det gå att få rätt på. Vi får väl se. Jag hoppas! Idag hade jag väldigt ont, det var ju iofs bra på sitt sätt, så gick det lätt att lokalisera smärtan.

Jobbade hemifrån på eftermiddagen, hade massor att fixa och det gick väldigt bra med det mesta. Skönt! Ashley kom hit efter skolan och satt och tittade på TV medan jag jobbade. Hennes mamma hade inte kommit hem än. När jag jobbat klart så åkte jag hem till mina föräldrar som hade hämtat Elliott idag. Elliott och pappa satt och spelade "Spekulation" när jag kom. Elliott var jätteglad och hade ätit massor där under eftermiddagen. Till middag bjöds jag på Rogan Josh med goda tillbehör. Jättejättegott! Till efterrätt fick vi friterad brie med friterad persilja och hjortronsylt. Mumsigt! Och sen var jag väldigt mätt, hehe.

Pappa berättade att han var nöjd med min senaste cd (låtar jag väljer ut och som han får varje födelsedag). Det var ju skoj! :-D. Bland annat gillade han nedanstående låt: En cover på Billy Jean.


Och det ser ut som att det blir en solsemester med mina föräldrar i sommar!!! Så kul!!! :-D
Efter en mycket trevlig kväll åkte Elliott och jag hem en aning sent med tanke på morgondagens skoldag :-)

Fredag:
Idag är det fredag och idag jobbade jag hemifrån. Mango ville också vara med och jobba.
Han tar lite plats men det gick fint att jobba ändå, satt mest med avstämningar :-D

Jag fick passa Dexter kl 10 när Michael skulle till doktorn. Det gick ovanligt bra! Han pep nästan inte alls. Katterna ogillade dock skarpt att vara instängda. När Michael kom tillbaka hade han med hamburgare till lunch och en mjuk munkorg som han fått låna till Dexter. Vi tog på den och släppte ut katterna. Det gick väldigt bra! Nästan tom avslappnat. Sweet gömde sig inne på toan men Mango ville vara överallt där Dexter var, men ogillade när han busade med honom. Då fräste han lite. Men det gick verkligen över förväntan. De fick även träffas utan munkorg en stund.
Bus-sugen Dexter, mindre sugen Mango

Dexter vill ha vår mat, Mango kollar in honom under tiden.
På eftermiddagen var jag hos veterinären med Mango. Dels för att han har två knölar nedanför revbenen och dels för att han har gojs i öronen. Veterinären tyckte Mango var så fin! Och att han var perfekt slank och fin, han ska inte vara tjockare. Knölarna var njurarna och de känns så på slanka katter. De flesta katter är överviktiga och då känner man inte njurarna :-D. Så det var precis som det skulle med det. Öronen var det däremot en massa små djur som krälade i (antar att det var skabb?) Ööörk! Så hon tvättade rent hans öron ordentligt och så fick jag recept på medel att hälla i öronen så skulle det gå bort sa hon. Det var en supertrevlig veterinär. Så himla gullig faktiskt. Och Mango uppförde sig exemplariskt!

På vägen hem hämtade jag ut medicinen och fixade en present till kalaset som Elliott ska på imorgon, passade också på att handla lite matvaror som saknades i kylen där hemma. När jag kom hem dammsög jag (kattsand och katthår smutsar snabbt ner) och sen slängde jag papp och glas till återvinningen och bar ner en dörr till förrådet (med hjälp av Michael, barnen passade Dexter). Elliott hade blivit hämtad av Lennys mamma och lekte med Ashley och Lenny hemma hos Michael.

Jag passade på att duscha innan jag gick ner till matsalen för att äta fredagsmiddag. Idag var Beckafamiljen där, det var skoj! Vi fick grillade kycklingroulader (med parmaskinka i), rostade rotfrukter & tomatsås. Till efterrätt var det hemmalagad semla. Allt var mumsigt!
När jag ätit klart gick jag upp till Michael där Elliott, Ashley och Lenny kollade film. Jag kollade också och snacksade lite. När filmen var slut gick Elliott och jag hem till mig och han somnade själv i sitt rum. Nu är katterna busiga! Jag ska också lägga mig nu.

Inga kommentarer: