fredag, januari 23, 2015

Puh!

Det verkar inte vara halsfluss för Elliott är mycket bättre idag! Så skönt! Hoppas nu han blir helt frisk meddetsamma. Jag har jobbat hemifrån idag och det har Michael också. Elliott har mestadels varit hos Michael. Han har haft lite ont i magen till och från men bara lite ont i halsen och ingen feber idag. Så det är ju bra!

Jobbade på hela dagen med paus för en tur till affären för att köpa mat och hämta pizza till Michael och Elliott till lunch.

När jag jobbat klart gick jag ner till kollektivmatsalen och vi lagade kycklingben och jag gjorde en gräddsås till. Michael kokte ris uppe hos sig och jag åkte och handlade lite som vi missat och sen gjorde vi sallad och så var det middagsdags. Allt blev gott! Vi hade hallonpanacotta till efterrätt.

När vi plockat undan allt, diskat och städat i köket så gick jag upp till Michael och Elliott, där var även Lenny och hans syster. De kollade film. Jag satte mig också och kollade och åt lite chips. När filmen var slut gick Michael ut med Dexter och jag stannade kvar och förberedde Elliott för att sova. När M kom tillbaka gick jag hem till mig och det börjar bli dags att nanna.
Katterna leker fortfarande mycket med sin kattleksak som vi fick av grannen :-)

Inga kommentarer: