lördag, december 06, 2014

6:e december

I morse vaknade jag kl 06 av att katterna gick på lådan. Efter att ha tömt kattlådan på illaluktande kattbajs, så la jag mig igen och hoppades somna om och lyckades! Jag vaknade strax före nio. Lovely! En riktig sovmorgon.
Mango o Sweet ville ha frukost
Jag gav katterna mat och sen åkte jag hem till mina föräldrar och till en strålande glad Elliott. Han hade ätit tacos o chips kvällen innan och sovit gott :-).
Mamma, Elliott och jag åkte till julmarknaden på Katrinetorp efter ett stopp på Ica för att hämta ut pengar. Det var väldigt många som skulle på julmarknad och väldigt lång kö för att köpa biljett. Men det gick ganska snabbt ändå! Vi började med att fika och tog sillmacka och skinkmacka, klenät och lussekatt. Mycket gott! Sen skulle vi gå på julmarknaden. 

Precis när vi gått in ringde Michael. Han hade lånat grannens bil eftersom jag hade vår, men den han lånat hade fått punktering och det fanns inget reservdäck. Han skulle hämta ut mat på Ica i Limhamn kl 12 så jag fick lämna julmarknaden och åka och hämta ut maten på Ica till Michael. Sen körde jag hem den till honom och så tillbaka till julmarknaden där Elliott och mamma stod och väntade utanför. De var redan var klara. Vi hade en sorts deadline då Elliott skulle var hemma kl 13 då Michaels syskon skulle hälsa på hos Michael, så det blev inte mycket julmarknad för mig :-). Men det var trevligt med fika, tyvärr hann jag inte ta några fina bilder därifrån heller.

När vi kom till Michael var hans syskon där och vi bjöds på mat från stora fat :-D. Det var jättegott!
Maten
Det var inte bara syskonen som var där förresten, även finaste Runa, Eira och Iskra (whippettjejer). Så himla fina!
Elliott och vovvarna

Jag gick hem till katterna en stund, sen tillbaka igen. När Michaels syskon gick hem så gick jag hem till mig och katterna och vi kollade på TV och Mango satt i knät i stort sett hela tiden, sen gosade han med Sweet lite också. De är så mysiga!
Sweet o Mango kollar in Elliott
Elliott kom över och vi tittade på lite julkalender och sen var han såååå hungrig så vi satte på ris (han ville gärna ha ris med smör) och sen gick vi över till Michael och åt rester från lunchbjudningen. Det blev massor över och imorgon ska mina föräldrar få en liten goodiebag, hehe.

Elliott ville se Micke och Molle så den såg vi och alla vovvarna myste med oss i soffan.

Nu är jag hemma och myser med katterna. Ska se lite på TV och sen nanna.
Lite juligt har jag fått det

Inga kommentarer: