onsdag, december 31, 2014

30-31:a december

Igår sov Elliott och jag till kl 08 och steg upp och åt frukost i lugn och ro. Efter att ha varit hemma ett tag och byggt lego och lite annat så åkte vi iväg till jobbet, Michael och Dexter följde också med dit. Jag och Elliott fixade i mitt rum, flyttade pärmar och hyllor och tog in min soffa som stått i matrummet mm. Vi slet och höll på. Elliott byggde koja i min fåtölj bland hyllor och grejor och tyckte det var toppen! Han ville inte gå hem! Jag hann inte bli klar med allt får fortsätta en annan dag. Michael, Elliott och Dexter åkte hemåt. Jag fortsatte lite till.

Var klar vid 17 och gick ner till Triangeln och handlade till mat på Hemköp. När jag kom hem gick jag över med matvarorna till Michael som lagade mat medan jag var hemma med katterna. Jag gick över och åt med Michael och Elliott, vi åt lövbiff med vitlöksost, klyftpotatis och sallad med tomat och valnötter. Mycket gott.

Sen gick jag hem igen och Elliott följde med. Vi byggde lite lego och pysslade och packade in paket till mamma och sen gick vi och la oss. Elliott ville sova i min säng, så vi la oss båda två samtidigt. Jag lyssnade lite på ljudbok innan jag somnade.

Idag är det nyårsafton och mamma fyller år! Vi ska dit i eftermiddag. Efter frukosten idag åkte jag iväg och handlade, behövde handla tills när Åsa, Becka och Ingrid ska komma hit och vi ska ha julklappsutdelning och bokcirkel. Inte så många affärer som är öppna på nyårsdagen ju :-).
Jag tror att jag bestämt vad vi ska äta på. Hoppas det blir bra, var evigheter sen jag gjorde denna rätt senast.

Nu busar katterna vilt med varandra. De har fått träffa Dexter idag och det gick över förväntan. Mango fick tjock svans och krumbuktade sig lite, men de andra två brydde sig inte nämnvärt... Så det var ju positivt!

Nu är jag så trött så ska vila en stund innan vi ska åka iväg för att fira födelsedag och Nyår hos mina föräldrar! 

GOTT NYTT ÅR!!!

Inga kommentarer: