lördag, december 13, 2014

12:e december

I morse hämtade jag Elliott hos mina föräldrar halv nio. Han hade sovit gott och de hade tittat på AFV kvällen innan, vilket han gillar jättemycket. Han hade haft det jättebra och var nu redo för skolan! I skolan skulle de ha mys-dag och titta på film.

Jag åkte hem och fixade med likvidöversikten. När jag tittade på min väska på stolen så låg det någon i den :-D
Bra plats tyckte Sweet
Och Mango gav sig direkt på mitt vattenglas... hehe
 Elliott och Ida kom hit efter skolan (Michael hämtade dem). De lekte här ett tag, sen gick de över till Michael. Ett tag senare var det dags för mat i kollektivmatsalen. Det var internationellt julbord där våra boende av olika nationaliteter bidragit med olika rätter :-).
Det var massor av gott att mumsa på och jag blev väldigt mätt. Jättegott var det alltihop!
Lite blandat
Skinka medmera
Köttbullar, Jansson, räksoppa, potatis, prinskorvar och så en rotsaksgratäng som var väldigt mumsig.
Gotter som finsk julstjärna, baklava och danska äppelskivor
Och efter att ha mumsat i mig av detta gottebord och sagt godnatt till Elliott så åkte jag iväg till Klaffbron och se Gropen spela. Åsa och Jörgen mötte upp mig vid centralen och vi gick dit tillsammans. Det var en väldigt mysig festlokal och de bjöd på glögg och tilltugg och billig dryck i baren. Först spelade två tjejer med sina killar och de var bra! Sen spelade gropen och de var jättebra faktiskt! Så det var skoj! Efteråt var klockan mycket och min parkering hade gått ut så vi åkte hem. Och nu blev det lika sent som igår så det är verkligen dags att nanna. Nattinatti!

Inga kommentarer: