lördag, augusti 30, 2014

Afternoon tea

I morse steg jag inte upp förrän strax före åtta. Elliott kom över till mig efter ett tag och vi avlusade oss (inte för att vi sett några löss, trots massor av kammande men det kliar i min hårbotten och det finns löss på skolan så det var mest en säkerhetsåtgärd). Efteråt så spelade vi Uno och lekte med Angry Birds. Elliott ritade en väldigt fin teckning till mig också. Det är inte så ofta han ritar här hemma, så det var kul tyckte jag!

 Jag hade fått kärnmjölk till pappa av en vi känner, så vi körde hem till mina föräldrar och lämnade den. Vi kunde bara titta in en stund för vi hade bestämt träff med Catta och Nea kl 13.15. Mamma var fortfarande förkyld, men kände sig bättre. Hon var jätteförkyld i tisdags när de hämtade Elliott på skolan, dum förkylning som inte tagit slut än.

Elliott och jag sa hejdå och åkte för att hämta upp Catta och Nea. De visade vägen till "The Lodge", ett mysigt ställe utanför Veberöd. Där hade de afternoon tea (buffé).
På väg till "The Lodge"
Elliott åt massor av scones, Nea drack 3 koppar te :-D. Jag åt alldeles för mycket goda ostar och en väldigt god marmelad. Det var inte speciellt goda scones, man var tvungen att ha pålägg för att de skulle vara njutbara. Men det var en väldigt bra buffé i övrigt.

Väldigt goda chokladtryfflar
Och lite kakor
En drömsk tedrickare
På vägen hem åkte Elliott och jag in om Coop. Han lekte i leklandet medan jag handlade. Jag köpte ingredienser till tacos. När vi kom hem var klockan närmare 18 och Elliott gick över till Michael. Jag satte på en dokumentär om Kate Bush. Den var bra!

Elliott kom över till mig igen och vi spelade lite iPad. Sen fixade vi grönsakerna till maten, Michael stekte köttet hemma hos sig. Det luktade tydligen inte så gott så han fick köpa nytt... Det blev sen mat, var inte så hungrig efter te-buffén :-). Men det var gott när vi dukade fram. Michael hade gjort guacamole som var mumsig, den hade vi som dippa till film på kvällen. Elliott sov hos mig.

Efter jobbet igår så var det middag i matsalen i kollektivet, jag kom direkt dit. Gick inte från jobb förrän halv sex. När vi ätit klart gick Elliott och jag bort till affären och köpte ingredienser till dipp. Sen kollade vi film hos Michael och snacksade lite, fast jag var mätt redan innan... Jag somnade till i soffan, det gör jag typ alltid trots att jag verkligen försöker hålla mig vaken.

Elliott sov hos Michael och jag gick över till mig och satte på TVn när jag lagt mig. Himla bra med TV i sovrummet. Såg två dokumentärer. En som hette Tvillingsystrar, så himla fin! Michael som tipsade mig om den. Den finns på SVT Play men slutar gå idag.  Jag såg även dokumentären om Freddie Mercury "The great pretender". Den var också himla bra. Jag gillar verkligen dokumentärer! Nu finns SVT Play i apple-tv, det är ju kanon. Så det blir nog en hel del dokumentärer framöver hoppas jag. Men nu är det verkligen dags att sova. Nattinatti.

Inga kommentarer: