söndag, juli 27, 2014

Helg och Cirkus!

Igår var det lördag och en lugn och skön dag! På morgonen jobbade jag lite. Sen kom Elliott över och vi spelade blandannat lite kortspel och även lite wii.
Elliott och jag lagade pannkakor till lunch, vilket var väldigt gott! Michael kom över och åt med oss. Sen städade jag äntligen lägenheten, så himla skönt att få det gjort!

Vid halv fyra tiden kom mina föräldrar hit och vi åt tacos. Michael hade gjort köttfärs och guacamole, Elliott och jag fixade tillbehören. Det var mumsigt! 
Sen cyklade vi till Sibbarp och Cirkus Maximum där vi fick jättebra platser. Det är kul med Cirkus tycker jag! Och de verkar ha nya nummer varje år. I år var lindansaren otroligt duktig och akrobaterna var också imponerande att titta på liksom de som jonglerade (det mesta var jättebra!). 
I pausen fick Elliott rida på kamel :-D. 
Elliott på kamelen, suddigt men man ser hur högt upp han sitter :-). Han tyckte att det var toppen!
Elliott sov hos mig och han sov hela natten i sin egen säng och vaknade inte förrän 07.45. Vi steg upp och åt frukost och sen jobbade jag lite. Idag skulle Elliott och jag ha åkt och spelat minigolf med Helene och Torkild, men de hade blivit sjuka båda två så det blev inställt. Ida tittade in på förmiddagen och Elliott och hon lekte större delen av dagen. 
Vi la ut ett pussel också. Ska bli skoj att lägga.
Vi bakade cupcakes vilka Ida och Elliott gick runt i huset och bjöd på när de var klara :-).
Dekorerar cupcakes
På eftermiddagen följde Ida med oss till Emporia. Vi cyklade dit med lådcykeln. Michael hängde också med. Det var lek på minileklandet, ett besök på Hamleys (och de hälsade på en Hamleysbjörn), lite lunch på foodcourten, frisbeekastande på takgården och slutligen lite mat-handling på Ica och glass till hemvägen. 

Det var så varmt ute så det var inte sant! Vinden svalkade inte för fem öre. Så det var skönt inne på varuhuset, med den svala luft som var där. Galet varmt är det. För min del får det gärna bli några grader kallare snart. 

När vi kom hem så gick Elliott och Ida över till Michael och jag passade på att sätta mig i solen på balkongen och läsa lite tidningar. Det var nice! Pappa tittade förbi med rökt torskrom till mig. Snällt! Det är så himla himla gott!
Efter ett tag var typ alla barnen ute på gården och badade. Två barn som inte badade kom upp till oss (Elliott badade inte heller). De var så gulliga och sa att jag hade så fint här hemma :-D.  
Skoj med alla barn här i huset alltså! Vi åt kräftor med vitlöksbröd till middag. 
Jättegoda kräftor! Icas 99:- kräftor.  Elliott ville bada sen när alla andra barnen hade badat klart. 
Så det fick han. Efter badet åt vi lite ostar och kex och tittade på korta barnfilmer. Michael hade feber och ont i bihålorna, typ exakt som jag hade det för en vecka sen. Konstigt om det skulle vara samma, så långt efter? 

Imorgon är det jobb igen. Puh! Och sjukgymnast och jag har nattat Elliott och klockan är mycket och vi får se om jag hinner/orkar läsa något ikväll eller om jag är för trött...

Inga kommentarer: