fredag, juni 27, 2014

Lite chockstartad fredag som blev bra ändå

Idag gick jag över till Elliott och Michael för att äta frukost. Elliott såg lite ledsen ut och så fick han ont i magen och sen behövde han kräkas... Det var en lite chockartad start på dagen för min del.
Men det verkar som att det mest berodde på att han varit väldigt väldigt hungrig och så cyklat till Ica med Michael och handlat frukost och sen druckit mycket vatten och fick ont i magen och kräktes...
För 5 minuter senare satte han i sig hela frukostbullen utan bekymmer.

Själv var jag inte alls sugen på att äta längre utan gick hem till mig och jobbade en stund och chattade med Åsa. Skulle träffa Helene kl 13 och Elliott ville väldigt gärna följa med, jag som fortfarande var lite nervös över morgongrejen tyckte det var en sådär bra idé. Men eftersom han så gärna ville så fick han följa med såklart! Och när vi kom till fikastället så var han så hungrig och åt en ägg och kaviarmacka, åt av Helenes fetaostmacka och min Scones. Sen ville han ha en egen fetaostmacka också. Hehe. Så det var nog bra med honom alltså :-D.

På vägen hem svängde vi in om Ica maxi för att få tag på lite vatten (han var väldigt törstig) och vi passade på att handla lite inför imorgon också, men jag hade glömt inköpslistan hemma. Vi mötte upp Olle i Västra hamnen där han just jobbat klart och jag fick de grejor jag glömt hos honom. Då upptäckte han att på min ruta satt parkeringsböter :-(. Från Ica maxi. För att man ska sätta en p-skiva i rutan och det hade jag glömt... Så det blev dyrt vatten, 400 kr. Jag säger då det.

När vi kom hem så hade Michael fått två superfina whippar för passning, Runa och Eira. Gud så söta och gulliga de är! Fast någon av dem kissade på min matta när de kom över till mig i 5 min för att Michael skulle hjälpa mig sätta upp en hylla. Det var inte så kul förstås. Men de är världens gulligaste vovvar. Så himla fina.

Jag gjorde potatisgratäng och Michael fixade köttet och medan det var i ugnen så gick jag ner till Beckas mamma där Becka satt. Pratade med dem och så kom Hanns och Isabelle och en stund senare gick jag och fixade maten och pysslade lite hemma innan jag gick över till Michael och åt och umgicks med whipparna. Sen tillbaka till min lägenhet och lagade lite mat inför imorgon och vet inte om jag valt en bra meny alltså... Inget som jag smakat innan och ingen aning om ifall det blir gott alltså...

Nu är klockan mycket, tiden bara flyger iväg och det är dags att nanna. Imorgon är en dag full av fixande, hehe. Och på söndag ska jag ha vilodag hoppas jag.

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Vad skönt att det inte var magsjuka!
Och vad mysigt med hundbesök, bortsett från kissandet. När Cosmos hade som mest problem med njurarna hände det olyckor inne. Han kunde till och med kissa på sig när han låg ner. Det har inte hänt på drygt ett år, men jag har ändå svårt för att lita på att det inte sker en olycka när vi är borta någonstans.

Kattalena sa...

Ja, så himla skönt att det inte var något sådant!
Jättekul med hundbesök! De var såååå fina de två whippet-damerna. Stannade fred-söndag hos Michael. Jag är väldigt sugen på hund alltså. Vad jobbigt för Cosmos med njurarna. Skönt att det inte hänt något på så lång tid! Hoppas att det förblir så.

Kattalena sa...

Ja, så himla skönt att det inte var något sådant!
Jättekul med hundbesök! De var såååå fina de två whippet-damerna. Stannade fred-söndag hos Michael. Jag är väldigt sugen på hund alltså. Vad jobbigt för Cosmos med njurarna. Skönt att det inte hänt något på så lång tid! Hoppas att det förblir så.