fredag, maj 23, 2014

förberedelsefredag 84/100

Oj, klockan snart tolv och blogginlägget inte gjort :-D
Idag har det varit fullt upp med att framförallt städa. Det tar sin lilla tid. Och så har vi handlat och fixat inför kalaset imorgon. Matsalen hade enormt skitiga golv så jag moppade golvet där också nu på kvällen. Så får det fixas dukning och annat imorgon. Och imorgon fyller Elliott 6 år och då ska vi ha kalas!

Vi ska även låta Elliott leta efter paket på morgonen. Har förberett och gömt lite lappar med olika klurigheter på. Det ska bli skoj! Sen ska han på kalas på busfabriken (Erik fyllde år idag så han firar där imorgon). Efter det har vi kalas för honom här hemma för vänner och familj.

Nu måste jag duscha och sen gå och nanna snabbt som attan.

Natten till idag sov jag som en kratta, fattar inte varför? Somnade inte förrän efter 02. Vände och vred på mig och hade väääldigt ont i en nerv från rumpan ner i benet. Mycket irriterande. Det är bättre idag. Men jag fick besked från min läkare att jag har d-vitaminbrist, så jag måste ta det som tillskott. Och när jag hämtade ut medicinen på apoteket så kostade den 508 kr!!! Jag trodde de sa fel, helt galet mycket! Det var så jag funderade på att låta bli att hämta ut den.
Men så läste jag om d-vitaminbrist och konsekvensen av att ha det lät inte så kul, så jag köpte medicinen ändå.

Inga kommentarer: