tisdag, januari 14, 2014

Tuesday tuesday

Oscar väckte mig lite i natt, men annars sov jag bra. Jag gick över till Michael och Elliott på morgonen och vi åkte till dagis och jobb. Det var en hektisk jobbdag, inte mycket som flöt på smidigt och tusen nya grejor som tillkom hela tiden. Förstår inte hur det kan vara så mycket? Men jag fick undan en del på förmiddagen. Sen satt jag mest och brottades med fakturascanningen som vi ska börja med snart och hur man ska tänka där. Just nu känns det väldigt svårt att förstå systemet, men kanske det klarnar? Segt är det också. Så dagen avslutades inte så himla bra för jag kände att det var alldeles för mycket saker oklara. Och för mycket att göra. Men jag åkte hem med tåg och buss och så hade jag 15 min innan jag skulle på kollektivets styrelsemöte. Så jag satte jag mig hemma i soffan och gjorde en minimeditaion och det hjälpte faktiskt :-). Sen pratade jag en kortis med mamma i telefon precis innan jag gick iväg till styrelsemötet.

Det finns stort behov av personer som kan göra saker här i föreningen, hehe. Det är nog stor risk att man kan få både den ena och den andra uppgiften. Så jag får verkligen passa mig och lära mig att säga nej. Att sköta ekonomin är mycket nog. Men jag lovade att hjälpa till lite imorgon när det är visning av en ledig lägenhet, 40 personer som ska komma på visningen.

Efter mötet gick jag och sa godnatt till Elliott som sover hos Michael i natt. Sötnosgubben. Finast i världen! Nu tyckte Elliott att vi kanske ska ha en dag i taget istället för två, hehe. Så vi får se hur vi gör. Får fundera på vad som passar bäst. Skönt att träffa honom ofta ju! Jag tog med mig Oscar på en promenad och sen lämnade jag honom hos Michael och Elliott och fick med mig lite mat som jag åt när jag kom hem till lägenheten.

Och det som är kvar av kvällen tänker jag bara slappa. Kolla TV och lägga mig tidigt och läsa lite. Skulle behöva städa men det får bli en annan dag. Här är väldigt rörigt, hehe. Så idag blir det lite "Rita" en dansk serie på Netflix. Hon är så jobbig den där Rita, men fascinerande också.

Inga kommentarer: