torsdag, december 05, 2013

Oj

Det blåser minsann idag o alla tåg var inställda! Bussen kan knappt öppna dörrarna på hållplatserna som vinden tar i.
Jag är på väg hem från jobb. Skulle lärt mig fakturera hyror för kollektivet idag men pga blåsten ställde vi in det, det får bli en annan dag. Det var skönt för jag behövde jobba mer. Slutrevision imorgon o jag har inte hunnit få ihop ngt koncernresultat ännu. Se om jag fixar det ikväll, annars får det bli imorgon morgon. 

Är trött i ögonen o vinden gör det inte bättre, så nu är de torra också :-)
Alla tåg var ju inställda o när jag gick till bussen så var just min buss hållplats avstängd. Tur att jag kunde kolla på Skånetrafikens app så jag fick veta vart den var flyttad. Den fanns på Möllevångstorget. Och nu vill jag bara hem! Är hungrig :-)


Syns inte så mkt men granen såg ut som att den nästan skulle blåsa bort

I morse så var Elliott uppe med tuppen igen, han är så himla morgonpigg! Kanske kalendrarna som lockar. Vi åkte till jobb som vanligt efter dagis. När vi kom fram kom jag på att jag ju hade bokat tid kl 08.15 för att vaktmästaren skulle fixa balkongdörren i lägenheten. Hehe. Så jag släppte av Michael o Oscar o åkte tillbaka till Bunkeflo. Snabbt o lätt fixades balkongdörren!
Vi har en parkeringsplats i garaget, men där stod en annan bil? Konstigt!

Testar blogger-appen nu på telefonen. Verkar ju funka bra! Smidigt att kunna blogga på bussen där man ändå inte har ngt annat att göra. Dessitom går tiden fort, så nu är jag snart hemma :-)

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Finns det en blogger app?! Det måste jag kolla upp.
Och den där granen ser allt ut att luta betänkligt.

Kattalena sa...

Ja, jag har använt den förut men då fungerade den dåligt. Nu verkar den mkt bättre! Kanon tycker jag.
Och ja hu som det blåser här idag. Det tjuter o viner o är jättekallt :-)