onsdag, december 04, 2013

En full rulle dag

Elliott vaknade tidigt och ville upp och öppna sina kalendrar :-). Jag försökte vakna ordentligt och så gick vi upp. Han öppnade legokalendern och byggde sin figur medan jag duschade.
Kul, kul med lego!
Sen öppnade han sin paketkalender och utropade ett jippie! över korsordstidningen som var dagens klapp :-D.
Paketkalendern
Han glömde helt bort att spela iPad (han brukar alltid spela lite på morgonen innan dagis). Han kom på det precis när vi skulle gå iväg. Men då upptäckte vi att vi glömt iPaden hos mina föräldrar dagen innan. Det gjorde inget eftersom vi ändå skulle gå. Jag gick en liten runda med Oscar medan Elliott väntade i bilen. Det regnade nämligen väldigt mycket och Elliotts regnkappa var på dagis.

Elliotts kompis Erik kom till dagis samtidigt och Elliott var glad som en lärka när jag gick därifrån. Jag skjutsade Eriks pappa en bit på vägen mot jobbet och han berättade att i Annestad så bestämmer samfälligheten själv vad hastigheten ska vara i området. Kommunen har inget att säga till om inne i området. De har dock inte beslutat om 30 utan det är tillåtet med 50, vilket ju är lite snabbt i ett så barnrikt område.

Framme på jobbet var jag överhopad med saker att göra, klockan blev lunch innan jag hann blinka kändes det som! OMG vad det är att göra just nu. Men jag fick gjort massor, aldrig tillräckligt dock. Frågor stup i kvarten från revisorerna. På lunchen gick vi ut och åt med revisorerna på den grekiska restaurangen. Det var gott! Där träffade jag min gamla klasskamrat Nisse. Det var kul!

Oscar och jag gick en promenad när jag ätit lunch. Oscar ville absolut gå till stadsteatern och genom parken där… jag hängde på :-). Det skulle nosas och nosas och nosas överallt.


På jobbet igen så var det lika galet resten av dagen och revisorn hade bestämt sig för att vara på vårt kontor länge, så jag kom inte därifrån förrän 18.35 vilket jag tycker är lite sent… Mina föräldrar var jättesnälla och hämtade Elliott på dagis även idag. Så jag åkte direkt dit efter jobbet. Oscar fick hänga med. Han började förresten pipa redan kl 14 för då var han SÅÅÅ hungrig… Han fick sin mat kl 16…

Mamma hade lagat Paella och det var jättegott!
Paella
Elliott hade haft det jättebra både på dagis och hos mina föräldrar. Vi åkte hem strax efter 20 då jag tyckte det skulle vara bra om Elliott la sig lite tidigare idag efter två kvällars sen läggning och tidig uppstigning. Michael hade kommit hem från Sthlm när vi kom hem, så han nattade Elliott efter att de kört bilbana en stund. Själv gick jag ut en kortis med Oscar och sen satte jag mig och jobbade. Nu är jag klar med jobbandet för idag för nu är det dags att nanna. 

Hoppas få gjort väldigt mycket imorgon när inte revisorerna är där, de kommer igen på fredag och då är det slutrevision. Sen kan jag göra alla årsredovisningar och koncernredovisningen och SEN kan jag fokusera på nya lägenheten, flytten och julmarknader och julkonserter :-D

Inga kommentarer: