måndag, februari 04, 2013

Monday monday

I morse vaknade Elliott lika tidigt som han brukar på helgen, eller kanske lite senare för hon hade blivit 06. Det var skönt med lite mer morgontid och Elliott och jag hann både duscha och ta det lugnt innan det var dags för förskolan (dit Elliott inte var alltför pigg på att gå). Men det gick bra ändå.

Från garaget till jobbet går man genom en källare med tvättstuga. Jag älskar lukten av nytvättat! Det luktar fantastiskt gott och ofta tar jag några extra andetag innan jag går ut i trappuppgången som inte alls luktar lika gott. Nytvättat från tvättstugor är nog en av de godaste lukter jag vet!

På jobbet hade vi måndagsmöte med frukost och sen jobbade vi som vanligt. På lunchen åkte Michael och jag till Emporia och åt. Jag tog samma som igår då jag också åt där. Edamamebönor, dumplings med räkor och så små friterade saker. Hur gott som helst!
Mums!!!
Jobbade vidare efter lunchen och vid halv sextiden tog jag tåg och buss hem. Michael hade lagat middag som vi mumsade i oss. Sötskrutten hade haft det roligt på dagis sa han. Fick ett meddelande från honom på telefonen "mamma är en bajskorv"... som han skrattade när han skrev det och skickade iväg det. Vääääldigt roligt! Hehe.
Sen tittade vi på Micke och Molle innan det var dags att nanna.
Oscar-mania
Igår var det söndag och Elliott var på kalas. Under tiden åkte jag till Emporia och åt lunch med Ingrid. På dumplingsstället, det var hur gott som helst! Sen gick vi en sväng inne på Emporia och jag hittade en kofta för 99 kr och jättefina påslakan för 99 kr. Så det var ju bra! Jag var sugen på de där marshmallowsen som är doppade i choklad, men de var slut!! Snopet... jag köpte tre fastlagsbullar med mig hem istället. Michael och Elliott kom och hämtade mig efter kalaset, vi åkte hem och käkade fastlagsbullar och la pussel. Pussel är så himla mysigt! Jag har fått låna 500 bitars pussel av mamma och de är alldeles lagom stora att lägga. Elliott sitter ofta mittemot och lägger sitt flaggpussel och så får jag gissa huvudstäder och länder. Jag är inte alls lika bra på det som han är... men jag lär mig nya varje gång! :-D
Koncentrerad målning i lördags
Ta ett foto nu mamma :-)
På kvällen var jag på meditation här ute i Limhamn. Det var mycket bra! När jag kom hem så tittade Michael och jag på "Fringe". En serie vi precis har påbörjat.

Idag startade jag upp min nya fotoblogg, den kommer att följa temat i denna blogg.
Allt för att inspireras att ta lite fler bilder! Och på lite annat än jag brukar. Ska bli kul!

Och nu kom jag på att jag ju köpt kronärtskockor häromdagen. De borde ju kokas och ätas upp innan de blir för gamla. Undrar när vi ska göra det? Hade tänkt det till helgen men då blev det inte av. De kanske håller sig länge?

Den här fina antennen gick vi förbi på vår promenad i lördags. Tycker att den är så söt.
Fin antenn

4 kommentarer:

åsa sa...

Jo, tvättstugor
luktar gott men sen tänker jag att det är någon annans smutsiga tvätt som luktar och skyndar mig förbi... :-)

Kattalena sa...

Någon annans rena tvätt som luktar, sniff sniff :-D

Petra sa...

Du kanske skulle älska Yankee Candles ljus med doften "clean cotton" lika mycket som jag gör? Det luktar varm nytvättad tvätt på ett så underbart sätt att man snästan vill krypa ner i ljuset! :-)

Kattalena sa...

Ja, jag har faktiskt funderat på det redan när jag läste om det på din blogg! Sen har jag glömt bort det! Men ja, det måste jag testa! Ska kolla och beställa :-D
Tack för tipset!