måndag, februari 11, 2013

Måndag

Idag var det måndag och tiden sprang iväg som vanligt. På lunchen gick Michael och jag till Åhléns och lämnade in min väska som gått sönder. Jag fick en ny, utan diskussion, trevligt! :-). Trodde jag inte att jag skulle få. Efteråt åt vi lunch på Rosegarden.

Jobbade vidare och klockan blev lite för mycket. Jag sprang till tåget, vilket var försenat med nästan 10 min. Sen kom jag till Hylliestationen och sprang för att hinna med bussen som redan stod på hållplatsen. Jag sprang nästan rakt på min moder som också var på Hyllie :-D. Jag bad henne åka med samma buss och följa med och hämta Elliott på dagis och det gjorde hon! Trevligt med sällskap och vi hämtade sötskrutten. Han blev nog lite förvånad över att hans mormor också var med, hehe.

Mamma följde med hem en sväng och jag ringde till pappa och frågade om han kom ihåg att han skulle spela flöjt med mig idag. Det hade han glömt bort men kunde komma på direkten :-D.
Mamma tog bussen hem och pappa och jag spelade flöjt. Vissa låtar spelade vi väldigt bra! Andra behöver vi öva på. Elliott satt i soffan hela tiden och klagade inte alls på hur det lät.

När Michael kom hem lagade vi middag (från matkassen som kom innan idag) och det blev gott!
Jag nattade sötskrutten och nu kollar jag Gossip Girl medan Michael jobbar.


Inga kommentarer: