söndag, februari 10, 2013

Dans och Emporia

Idag har vi varit med Elliott på showdance för första gången. Det var en riktig hit! Han älskade det! Han ville inte gå hem därifrån. Det var så himla kul att titta på alla barnen när de dansade.

Efteråt åkte vi till Emporia för att hitta en overall till skrutten. Vi passade på att äta lite lunch också. Sen lekte Elliott i evigheter i de små lekhusen. Han tyckte det var jätteroligt och vi höll på att inte komma därifrån :-). Vi åt favoriten "chokladdoppad marshmallows" såklart.
Mmmmmm
Och så fyndade jag en mjuk varm jacka i blått och lila (jag som alltid har svarta jackor, hur ska det gå?). Den kostade bara 299 kr och hade kostat 1 500:-. Vi köpte en mössa till Elliott också, jag slarvade bort hans bästa mössa igår på Jägersro.

Efter Emporia har vi bara varit hemma. Jag var såååå trött, somnade till i soffan och ville mest bara gå och lägga mig i sängen och sova ett tag. Så jag halvsov i soffan och sen la jag lite pussel. En stund när Elliott och Michael lekte passade jag på att kolla ett avsnitt av "Gossip girl".

 Här är några bilder från Lutz. Roliga saker har de där, måste åka dit och kolla ordentligt någon dag.

3 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Den grønne larven var utrolig søt :) Skulle gjerne hatt den i hagestua. Den kunne lest hagebladet sammen med meg he he.:-)

mossfolk sa...

Snigeln! Åh vilken söt. Jag hade förmodligen inte kunnat låta bli att plocka med den hem... ja lite beroende på vad som stod på prislappen förstås ;)

Kattalena sa...

Hihi, de har så många roliga saker där! Och de är inte dyra alls... så snigeln hade nog kunnat åka med er båda hem om ni varit där :-D

Själv gillade jag den där piedestalen med rosor, den är inte så fin på bilden men i verkligheten var den supersöt! Liiite för dyr dock för att jag skulle plocka med mig den.