lördag, oktober 13, 2012

Lördag morgon

Idag är det lördag och kl 06 ville Elliott gå upp. Han har haft feber hela natten och fått alvedon varvat med ipren. Han verkar nog lite bättre idag tycker jag. Igår var han väldigt febrig och emellanåt frusen och lite ynklig. Men en liten stunds pigghet var det på kvällen då han satt i mitt knä och vi la pussel. Igår hade han inte direkt ätit något. Han hade kräkts av febern på förmiddagen. Men han fick i sig en GB-sandwich på dagen och lite välling innan han skulle sova.
 Sötnosen ville vara med mig hela kvällen efter att jag kom hem. Världens gulligaste är han. Så himla mysig! Hoppas att han snart blir frisk igen!

I natt sov Elliott i vår säng med Michael. Själv sov jag i Elliotts rum och det gjorde Oscar med. Sen bytte vi på morgonen så Michael får sova ut lite och jag och Elliott sitter i soffan (med Oscar liggandes mellan oss). Idag kommer vi nog att tillbringa större delen av dagen här misstänker jag.
Morgonsoffmys med Oscar

4 kommentarer:

Petra sa...

Åh, krya på lillaskrutten! Dessa himla förkylningstider! Tycker man känner sig halvvissen mest hela tiden...

Kattalena sa...

Tack! Det verkar lite bättre med honom nu tycker jag! Jag tycker det verkar vara förkylningstider mest hela tiden ;-). Med undantag för mittersta sommarmånaderna möjligtvis...

mossfolk sa...

Skönt att han är på bättringsvägen. Och ÅH vad fina de är i soffan!!! Så mysigt!

Kattalena sa...

Jättefina!! :-)

Men han var nog inte på bättringsvägen ändå... hade nyss 39 grader trots alvedon och var väldigt ynklig och ledsen. Så man får ont i hjärtat... :-(
Men stoppade i honom en ipren nu också och hoppas att den tar ned febern bättre.