onsdag, oktober 17, 2012

Mitt i veckan promenad

Elliotts feber gick över på söndagen, så himla skönt! Han var väldigt hängig på lördagen så när han sen var pigg på söndagen blev jag så himla glad! Finaste gubben.

 På måndagen fick han gå till förskolan. De berättade att det var flera barn som hade varit sjuka på fredagen, så det var säkert något han fått därifrån. Sen sommaren hade inga barn varit sjuka, men just i fredags var det flera stycken.

Vi fick tårta på jobbet på måndagseftermiddagen. Trevligt! Mina föräldrar hämtade Elliott på förskolan.
Så efter jobbet åkte vi dit. Elliott hade varit pigg och glad! Vi stannade tills Elliott blev jättetrött och vi åkte hem. Han somnade i bilen :-). Elliott snarkar och låter massor på nätterna när han är förkyld. Han har enorma halsmandlar som sväller upp vid förkylningar. Vi ska till läkaren nästa vecka så de får titta på dem.

På tisdagen var jag och klippte mig. Det blev alldeles för kort och mycket svårt att få att se normalt ut. Men det blir kanske bättre när det växer ut... Vi får väl se :-).
Hämtade Elliott tidigt på förskolan och vi gick hem och satte in möbler (som vi fått av mamma) i dockskåpet. Sen la vi lite pärlor och löste korsord. Mysigt! Till middag blev det kycklingklubbor och vingar med klyftpotatis och fetaostsås. Elliott var trött redan kl 19 men vi höll honom uppe till kl 20 då han somnade bredvid mig i soffan (jag somnade i stort sett själv också, väldigt trött av denna förkylning som gett mig hosta...)

 I morse var jag på Sibbarp med Oscar. Det är så skönt nu när han kan få springa lös!
Glad vovve! 
Fin vovve!
Bryggor
Ensam vovve och ensamt träd...
Svampar som ser ut som en liten familj :-)
Oscar käkar jord... eller nåt

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Vilka härliga bilder på Oscar! Lycklig lös hund :)

Kattalena sa...

Tack! Så himla bra att man får ha honom lös nu! :-)