tisdag, oktober 09, 2012

Höstblåst

Oj vad det blåser idag. Det börjar bli riktigt höstväder! Jag gillar hösten men kan vara utan blåsten...
Behöver skaffa en höstjacka, min kappa är alldeles för tunn nu. Fryser!

Igår jobbade jag hemifrån. Hade bara sovit 2 timmar på natten. Hade en jobbig natt. Kände att jag mådde lite konstigt efter att jag ätit lite på kvällen och så när jag skulle lägga mig så mådde jag verkligen illa... Och eftersom jag är livrädd för att kräkas så gjorde jag allt för att slippa. Så jag satt och tänkte "ner i tarmarna" och visualiserade det framför mig samtidigt som jag drack glas efter glas med vatten. Och först vid 05 på morgonen hade det gått över... Så då somnade jag och vaknade strax före sju på morgonen. Usch. Jobbig natt...
Men det gick bra att jobba hemifrån på dagen trots sömnbristen. Fick gjort mycket, bland annat skrivit en massa PM som vi hade deadline på denna dag.

Jag hämtade Elliott på förskolan, han sparkade boll med två andra. På vägen hem ville han gå in på biblioteket och läsa i en bok om kroppen. Vi hade tur och hittade boken direkt.
Satte oss där och läste om celler, matsmältning mm :-). När vi var klara gick vi hem.

Nu har vi matkasse och det är så skönt! Jag vågade bara äta lite fil under dagen. I matkassen fanns torsk, så det var ju toppen! Ska vara snällt mot magen. Så det blev kokt torsk med pressad potatis, pepparrotssås och gröna ärtor till middag. Gick bra. Och i natt har jag sovit som jag ska. Är ändå sjukt trött idag! Men är på jobbet och det kommer nog att bli mycket gjort idag trots segheten.


Inga kommentarer: