måndag, september 17, 2012

Helgen

I fredags efter jobbet var vi hos mina föräldrar och firade fredag! De hade hämtat Elliott på förskolan tidigt på eftermiddagen. Och han hade fått en kalasinbjudan! Hans första dagiskompis kalas! På Leo's ska det firas, roligt! Hos mina föräldrar så bjöds vi på supergod krabba, vitlöksbröd och så ugnsbakad lax, med vitvinssås, ris och sallad. Mycket mumsigt! Sen tittade vi på AFV och åt chips med dipp :-) Vi stannade tills Elliott var trött och han somnade så fort vi började köra hemåt.

 På lördagen följde mamma med mig och Elliott på simkursen kl 09.30. Det var trevligt med sällskap! Och på hemvägen åkte vi om Fridhemstorget och jag köpte en krabba och lite färska räkor att mumsa på till kvällen. Det var varmt och skönt i vattnet som vanligt. Det är det bästa!

När vi kom hem så var jag så trött så trött och vi tog det lugnt. Micke H kom förbi och Michael lagade vegetarisk lasagne med sallad till. Mycket gott! Efter maten åkte Michael och Micke till Köpenhamn för att se Laibach. Elliott och jag hade myskväll och åt krabba, färska räkor och vitlöksbröd. Jag hade tappat smaken, tyvärr, men det var gott ändå.

Elliott och jag var ute en runda med Oscar efter maten och det var mysigt! Jag var förkyld och hade ont i bihålorna och satt nästan och somnade i soffan när vi tittade på Saltkråkan. Turligt nog var Elliott så pigg och glad att han inte märkte så mycket av det. Min mysegose! Sen somnade Elliott i soffan efter filmen och jag bar in honom till sin säng och sen gick jag själv och la mig... På söndagen var det knytte. Det gick Michael och Elliott på. Själv tog jag mig till Entré och mötte upp Camilla. Vi gick i affärer (jag hittade ett par skor, äntligen) och sen fikade vi på Mormors bageri.

När jag kom hem så åt vi middag (Michael lagade) och sen gjorde vi inte mycket mer. Jag var trött och satt nog i soffan större delen av dagen och kvällen. Elliott var pigg, glad & busig! Något han tycker är väldigt skojigt just nu är att dansa en liten dans och sjunga att han är en liten bajskorv. Bajs överhuvudtaget är väldigt roligt att säga just nu tycker han :-)

 Idag är det måndag och vi har jobbat och det var bankmöte och utredningar och akuta projektredovisningar... Förkylningen har nästan försvunnit, bara lite bihåletjafs kvar. Det gjorde dock att jag hela tiden glömde bort vad jag höll på med. Hoppade nämligen mellan hur många olika saker som helst (som vanligt) och när jag hoppade från det ena till det andra fick jag tänka ett par extra varv för att komma ihåg vad det var jag skulle börja på... hehe. Men jag fick gjort det viktigaste.

 Efter jobbet mötte jag upp Ingrid och vi letade present till Åsa. Det gick ganska bra. Ingrid hade köpt två tröjor till Elliott i London, snällt! Jag hoppade på bussen hemåt, men den gick bara till Limhamn. Jag hade glömt min mobil hemma i morse, så irriterande! Så jag hade ingen aning om vad klockan var. När jag kom till Limhamn gick inte bussen till Bunkeflo förrän efter 32 min. Det orkade jag inte vänta, så jag gick in i godisaffären i Limhamn och lånade en telefon och ringde hem och bad Michael och Elliott hämta mig. Det gjorde de :-). Snällt! I en av affärerna vi var i idag så hade de en jättefin fjärilsklocka. Bara för det googlade jag på fjärilsklockor och det fanns massor!
Ingen av dessa var det som satt på väggen i affären, men de här var ju också roliga :-D

Inga kommentarer: