måndag, augusti 27, 2012

Zzzzz....

Herregud vad trött jag är idag. Jag gav just upp och tog en treo för det brukar kunna pigga upp mig lite. Jag har varit lika trött hela helgen... och haft lite ont i körtlar och hals. Men det är borta nu. Tröttheten sitter dock kvar. Och jag är så trött på att vara trött :-(
Men, men jag blir väl piggare snart? Har i alla fall sovit helt OK i natt.

Igår på förmiddagen åkte Helene med Elliott och mig till Busfabriken. Det var ett enormt lekland med massor av roliga saker. Det var så stort så vi blev helt slut. Elliott hade roligt!
När vi kom hem gick Elliott och jag ut och rensade ogräs på framsidan och planterade om lite blommor.

Denna fina orkidée blommar glatt igen! Trevligt.
Sen satt vi mest och vilade (läs spelade spel på iPad och iPhone...) i soffan resten av dagen. Michael lagade jättegod middag, lammfärsbiffar, tzatziki och ugnsrostad potatis, morot, squash och lök.

Strax före åtta åkte jag till terminens första meditationsträff. Det är den som bara är 1 timme och jag tänkte att den kanske kunde ge lite energi? Det gjorde den nog tror jag. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå på den denna terminen eller inte. Ska ju måla också. Blir lätt lite mycket uppbokningar.
När jag kom hem så gick jag och la mig :-)

Nåväl, nu jobbar jag och Michael har också jobbat lite idag för Elliott var själv på förskolan mellan 10-14. Det verkade ha gått bra. Han säger själv att han varit ledsen men han hade lekt och åkt rutschkana och sånt. Han hade frågat efter Michael någon gång. Pratade just med honom i telefon, då berättade han att han åkt rutschkana och sen sa han "hej, hejdå, bye bye" ett par gånger och lät busig :-). Sötskrutten!
Nu väntar jag på att Desirée ska komma och hämta Ernst som kommit idag för första gången efter sommarledigheten. Sen går jag hem för jag orkar inte jobba mer idag :-).

Imorgon är det jag som lämnar och hämtar Elliott på förskolan. Så jag ska jobba hemifrån. Skönt!

Inga kommentarer: