söndag, juli 01, 2012

Sibbarps marknad och veckan som varit

Här kommer lite bilder från Sibbarps marknad där vi var förra lördagen. Det var en riktig stor marknad. Pariserhjulet såg läskigt ut, det hade jag inte vågat åka. Jag har aldrig gillat att åka Pariserhjul. Men det var färgglatt och fint! Mamma var modig nog att hoppa in och åka med Elliott! Elliott tyckte det var roligt med Pariserhjulet, jag tror att mamma tyckte det var lite läskigt :-D.
Snyggt pariserhjul
Där var en himla rolig rutschkana! En uppblåsbar drake. Man åkte uppifrån ryggen och kom ut genom munnen eller svansen typ... Elliott tyckte att det var hur roligt som helst att åka i den.
Cool uppblåst rutschkana! 
Sen åktes det lite olika karuseller:dd
Bilkarusell
Motorcykel karusell.
Pågar på marknadstivolit
Mums för sockervadd!

Titta Elliott har fått skägg! 
Vi har även hunnit med ett besök på BVC. Det gick hur bra som helst! Elliott gjorde allt hon bad om och han tyckte det var roligt också! Han fick skriva sitt namn, rita en gubbe, berätta en saga med hjälp av bilder, sätta pärlor på en tråd, testa synen mm. Sköterskan mätte honom också, han är nu 1,03 m lång. Det var roligt alltihop och sköterskan sa att vi har en väldigt fin liten pojke och han följer alla sina kurvor :-).
Lite pyssel för Elliott på 4-års kontrollen
Piraten Elliott testar synen
På onsdagen så jobbade jag på som vanligt. Fortfarande är vi alldeles för mycket efter och har hur mycket att göra som helst. Men nu börjar det i alla fall kännas som att vi jobbar framåt och inte bara bakåt. Det är ju positivt! Och idag var det delårsrevision och de som reviderar är trevliga. Vi var ute och åt lunch med dem också. På kvällen var det allsång på Kajutan och mina föräldrar skulle dit. Elliott och jag åkte också dit och det var himla trevligt!

Sånt bra initiativ att ha allsång på Kajutan. En gång i veckan 8 gånger under sommaren kommer det att vara allsång med gästartister där. Mina föräldrar hade hittat jättebra platser alldeles bredvid scenen och vädret var soligt och varmt! Nästan lite för soligt med solen rakt mot en :-). Det var rena sommarkvällen! De hade med brie (som jag åt hur mycket som helst av, mums), minimozzarella (som Elliott åt upp), bokstavskex och cola :-). Så lyxigt för oss som inte hade med oss någonting alls...
Elliott har hittat en blomma att pyssla med :-)
Han kunde inte så många av sångerna, men vi har ett allsångshäfte nu så vi ska öva till nästa gång, hehe. Han tyckte dock det var roligt ändå och satt och läste med i texterna till många av visorna.
Mycket roligt ankare utanför kajutan
Elliott poserar
Pappa poserar
På torsdagen var det jobb och åter jobb igen. Idag var det skatterevision och det började med ett ganska långt möte. De var trevliga och gillade musik, så det var ju kul. Men oj vad de får jobba. Ska titta på tre år och jag tror vi satte in sådär 200 pärmar till dem, hehe.

 Mamma hämtade Elliott på dagis (pappa var i småland). Skönt att kunna jobba länge när det är så mycket och efter jobbet åkte jag till mamma och Elliott. Vi bestämde oss för att hämta Indisk mat och jag hämtade Michael som jobbade hemma denna dag och vi köpte med oss indiskt som vi åt hos mamma. Det var jättegott! Så kul att min fd favvis indiska har öppnat i Limhamn. Jag brukade handla på den när vi jobbade på Värnhem och den låg där :-). Jag var så trött på att mitt hår blivit så ljust så på hemvägen från mamma sprang jag in om Ica och köpte en hårtoning "Marocco" och satte i när jag kom hem. Det blev mörkt, hehe, men oj vad mycket skönare jag tycker det är med det mörka i förhållande till det ljusa :-)

 På fredagen började dagen med sol, sen vräkte regnet ner större delen av dagen. Det gjorde inte mig så mycket för jag jobbade ju ändå bara. Men på lunchen gick Michael och jag till Marathon och åt gyrostallrik och när vi skulle gå tillbaka regnade det tokigt mycket! Vi smet in om ostaffären och köpte lite småbitar ost. Lite lustigt var att de ostar hon i affären rekommenderade som vi fick smaka på var inte alls goda, hehe. Men de vi valde som vi brukar gilla var däremot super! Måste gynna denna lilla affär ju!

När vi kom tillbaka på jobbet så fick vi finbesök av Åsa och Ebba och vi hade mumsig fika och presenter till dem. dd
Fika och presenter till Åsa.
Finbesök på jobbet!
Jag skulle hämtat Elliott men hade så mycket kvar att göra på jobb så jag jobbade länge även denna dag och Michael fick hämta sötnosen. Jag var hemma strax efter 18 så det blev ju inte jättesent i alla fall :-). Vi hade hemma kväll med "AFV", ostar och popkorn.

3 kommentarer:

Petra sa...

Fina bilder! Vad mysigt ni verkar ha haft! Men du?! Är det meningen att fyraåringarna ska kunna skriva sitt namn på kontrollen?!? Shit, nu får vi lägga oss i hårdträning här! Alex skriver inte en enda bokstav för hand ännu. Och inte vill han rita något som just föreställer nåt heller. Nån gång har jag fått honom att rita typ en huvudfoting när jag ritat en först och ber honom göra en likadan, men han verkar inte alls tycka att det är kul och ritar bara abstrakta saker på egen hand. Blir han underkänd då? ;-)

Kattalena sa...

Tack! Hihi, jag vet inte vad det är meningen att de ska kunna men de bad i alla fall Elliott att skriva sitt namn :-). Men huvudfoting gör inte Elliott speciellt ofta i vanliga fall, men när sköterskan bad honom rita ett ansikte med ögon osv så gjorde han snällt som hon bad honom. Underkänt får man ju aldrig, hehe! Alla barn utvecklas helt olika, eller hyfsat olika men ändå lika :-D. Det var ganska kul på kontrollen tyckte jag! Trä pärlor och sånt älskar Elliott så det gick som en dans, det gillar väl Alex också? :-)

Petra sa...

Jo då, att trä pärlor och pilla med finmotorik - DET kan han! :-)