söndag, juli 01, 2012

En nästan EFIT - lördag

Jag tänkte vara med på EFIT på lördagen, men det blev lite sisådär med det :-). Många bilder har jag fått taget idag i alla fall :-). Dagen startade inte så bra, jag var MEGAtrött och hade ont i huvudet när Elliott kom in och väckte mig. Så det var hur segt som helst på morgonkvisten. Men Elliott och jag låg i hans säng en timme och sjöng sånger ur onsdagens allsångshäfte, det var ju mysigt :-). Sen tog vi oss till ICA och köpte frukostbullar mm.
Elliott cyklade dit.
Jag åkte in till stan vid 10-tiden och gick till Triangelns kurbad där jag bokat tid för ansiktsbehandling (en födelsedagspresent som jag fått). Det var så avslappnande och skönt. Behövde inte prata alls, kunde bara vila och njuta av ansiktsmask, peeling och ansiktsmassage vilken kändes finfin mot huvudvärken. Mycket trevligt.

När jag var klar mötte jag upp Michael och Elliott som tagit buss och tåg in till Triangeln. Vi gick och köpte lite bullar/kakor på Ambrosia och sen hälsade vi på hos Åsa och Niklas. Elliott och Emmi lekte, Ebba (nya bebisen) sov sött. Vi fikade och det var jättetrevligt!

Efter fikan åkte vi till Pildammarna för att gå på barnallsång. Den första vi såg när vi kom dit var Marie som jobbat på vårt jobb förut. Roligt, fick vi träffa hennes nya bebis också! Och sen kom Catta, Magnus och Nea. Och efter ett tag även Åsa, Niklas, Emmi och Ebba. Allsången var lite sådär, det roligaste var nog backarna bakom scenen åtminstone om Elliott får säga sin mening :-D.

Rätt så många på Pildammarnas barnallsång.
Elliott och Nea busade i backarna
Det var full fart på dem

Michael åkte hem till Oscar. Elliott och jag slog följe med Catta, Magnus och Nea. Vi mötte Christina som också jobbat på vårt jobb tidigare, fick då träffa hennes nya bebis också!!! Många gamla jobbarkompisar/nya bebisarträffar idag alltså! Kul! :-)
Efter allsången tog Elliott igen sig en stund på gräsmattan.
Sen ville han absolut ha jackan på bakochfram. Det fick han såklart :-D
Elliott visade mig var de hade planterat blommor med dagis. De fick plantera i Pildammsparken i våras.
Vi hittade en rolig vattengrej.
Där träffade vi Emmi igen :-)
Sen gick vi till tågstationen vid Triangeln och bara någon minut efter att vi kom dit avgick tåget mot Burlöv. Det var ju hur nära Burlöv Center som helst! Inte visste jag att det var sååå nära. 
Elliott gillar att åka tåg! 
Det var mycket att titta på från tågfönstret.
Vi gick till Burlöv Center och åt middag. Elliott och Nea lekte i Mc Donalds lekhus.
Någon som älskar att klättra... 
Nea tyckte också det var jättekul! 
Elliott klättrade allra högst upp och sen hoppade han ner.
Burlöv Center stängde och vi gick hem till Cattafamiljen där vovvarna väntade på att få gå ut.
Just kommit hem till Cattafamiljen.
Glad Nixxon kom ut med en sko.
Catta gick ut med vovvarna och vi andra gick ut i trädgården och satte oss. Elliott och Nea lekte. Magnus kom med saft till mig och jag satte mig i en hörna i solen och tog det lugnt.
När Catta kom hem igen fortsatte vi likadant :-)
Trädgårdsmys
Barnen fick massor av is. Den åt de och bjöd även vovvarna... Nea råkade välta ut sin och Elliotts is. Elliott blev ledsen men när han fick ett helt glas fullt med is gav han Nea hälften meddetsamma. Gulligt. Och han var så snäll med Nea hela tiden! Och han höll ordning på mig när vi gick från Burlöv Center. Han är världens goaste kille alltså!
Nea serverar vovvarna is. 
Bea (den lilla västgötaspetsen) var tokig i alla jordgubbar, så de hade inga jordgubbar på sina plantor, Bea hade ätit upp alla :-D
Elliott och Nixxon lekte med bollen.
Cattas snygga Vespa. Jag har alltid velat ha en Vespa... så jag är lite avis :-)
Vi hade tänk ta tåget hem men Michael kom och hämtade oss istället och det var ju trevligt. Vi köpte med oss pizza hem och åt den i trädgården. Det var förvånansvärt varmt ute även på kvällen.
Pizzatajm... 
Som om inte Elliott haft nog att göra under dagen gjorde han av med ännu mer energi på studsmattan. Tänk om man hade rört sig lika mycket som han gör. Så bra det hade varit för en...
Hopp!
Och studs! 
Den här rosen tycker jag om! Den är (i stort sett) helt taggfri. 
Elliott hjälpte mig att tvätta lite.
Sen var det läggdags för vissa små!
Borsta borsta tänderna! 
Och han har favoritkläderna på sig! Dessa ska han absolut sova i.
Nattinatti. Min tur att natta. 


Elliott läser:Jag tappade min svarta scarves i Pildammsparken. På Burlöv Center nödköpte jag en ny.
Färgglad och fin scarves :-)

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Oj så mycket härliga bilder! Gör ju inget att det inte står klockslag till, det blev en fotodag i allafall :)

Kattalena sa...

Ja, det blev ju inte ett foto i timmen kanske men speglade dagen ganska väl :-)

åsa sa...

Hur fan hann du med allt det på en dag??? :-D

Kattalena sa...

Det kändes inte som så mycket då, men när jag läser det så här i efterhand var det ju en del ;-). Tur att söndagen var helt lugn, hehe.