tisdag, maj 08, 2012

Så var det mitt i veckan igen

Jag säger då det. Som tiden springer iväg hela tiden!

I lördags fick Elliott på eget önskemål sova över hos mina föräldrar. Jag körde honom dit vid halvfemtiden. Han var så glad att få åka till dem :-). Hemma igen så trädgårdsarbetade Michael och jag lite och vips var klockan massor. Vi hämtade vi pizza och gick sen en promenad med Oscar. Det var skönt och en fin solnedgång och stor måne var det också. Hemma igen tittade vi på film, "Going the distance". Den var kul! Efteråt såg vi ett avsnitt "Game of thrones" också. Det var mysigt med en riktig slappekväll.

På söndagen fick vi sovmorgon och jag drog mig så länge att det nästan blev lite stressigt att få ihop matsäck och sådant innan Knytte som börjar kl 10. Jag åkte hem till mina föräldrar och där hämtade jag en jätteglad liten pojke! Han var helt redo för Knytte och hade haft det toppen hos mina föräldrar! Sötnosen! Mamma följde med oss på Knytte. Denna gången håvade vi i bäcken efter djur. Elliott hittade inga och inte jag heller, men mamma fick fatt på en fisk och en liten räka. Fikastunden var som alltid mysig och efteråt blev det lekar. Elliott älskar lekarna.
Glad liten påg
Min fina lilla Knyttepojke och jag
Efter Knytte åkte vi in om en liten plantskola som ligger alldeles intill. Där hade de billiga perenner och jag köpte 10 stycken, 1 pampasgräs, en klematis och en pensée som Elliott tyckte var fin. Vi åkte hem till oss och var hemma en stund. Sen skjutsade jag mamma hem och efteråt åkte jag till Malmborgs och handlade lite matgrejor. Michael lagade supergoda nudlarna med marinerad kyckling och ingefära. Elliott var trött och la sig tidigt. Michael och jag såg två avsnitt av "Greys Anatomy" innan vi nannade.

 På måndagen var jag tidigt på jobbet. Jobbade och jobbade och kom ingen vart ändå tyckte jag. Fast jag fick massor gjort. Aldrig tillräckligt dock. Dagis var stängt och Michael var hemma med Elliott. De kom och lunchade med mig. Vi gick till Pizza Hut. Det var mysigt. Speciellt att få gosa med lillskrutten! väldigt lyxigt att få träffa honom sådär mitt på dagen mitt i jobbet liksom.
Lunchdate med finingarna
Kramkalas!
Idag är det tisdag och jag var tidigt på jobbet idag med. Har bokat och bokat och bokat och bokat och börjar komma framåt. Ställde in tandläkarbesöket som jag egentligen skulle på. Kände inte att jag hade tid... Efter jobbet hämtade jag Elliott på dagis. Han var så glad och vi pratade med Catta som skulle inviga sin nya gasolgrill (vilken hon fått i present) och vi fick gärna komma och vara med. Så Michael, Elliott och jag åkte dit vid 18-tiden och Catta och hennes mamma bjöd på grillad marinerad kyckling med ugnsbakade potatisskivor, sallad och fetaostsås. Det var mumsigt!

Elliott tycker att det är så roligt att leka med Nea. Nea blev glad när vi kom dit! Elliott är så snäll med henne och de har trots åldersskillnaden riktigt kul ihop. När vi gick fick jag en stor kram av Nea. Så gulligt! I bilen ville Elliott absolut lyssna på "The Robots" av Kraftwerk. Han sjunger med och gör rörelser till musiken. Det är hans favoritlåt just nu!

När vi kom hem så sov Elliott och jag lagade kycklingklubbor (som jag kan ha med till jobbet imorgon till lunch). Sen såg vi ett avsnitt av "Bones" och nu är det läggdags igen. 

Oscar är dålig i magen och det har han varit sen i lördags. Stackars vovven. Han behöver gå ut lite då och då. Hoppas att han blir bättre snart!

Inga kommentarer: