onsdag, maj 02, 2012

Kalas och Valborg och Folkets park

Söndag: Vi var på kalas och firade Martin, mina föräldrar var också där. Elliott hade längtat efter att få leka med Embla :-). Vi blev bjudna på supergod gryta med tillbehör! Och sen tre sorters tårtor!! Uffe och Embla spelade piano och sjöng med Elliott och han var så lycklig! Att sjunga är något av det bästa Elliott vet :-D. Och dessutom i så gott sällskap!
Sång och pianospel med Uffe och Embla, lite extra kul blev det när Uffe spelade piano med Elliotts fötter :-D
Anna-Carin och Martin visade bilder från Japan, där de just varit. Såg jättefint ut!

 Måndag: Jag jobbade, eller hade tänkt jobba trots att vi har stängt. Men jag satt mest med Michaels enskilda firma och dess bokslut + inkomstdeklaration. Det fungerar helt annorlunda än AB så det tog en himla tid för mig att få rätt på allt. Hann väl jobba med mitt vanliga jobb typ en timme fast jag var där mellan 11-16. Den srålande solen som sken hela dagen missade jag helt... Efteråt åkte jag och handlade hundmat mm.

 När jag kom hem så ringde Catta (som fyller år denna dag). Vi skulle just till att grilla och de tittade gärna förbi. Jag ringde och hörde om mina föräldrar också ville komma. Det ville de så vi hade grillkväll hemma med allihop och det var mysigt! Elliott tyckte också att det var himla kul med besök!
Elliott och Nea spelade piano för oss
Kl 20.15  skulle det gå fackeltåg på gatan utanför. Det lät ju spännande så vi gick ut men inte såg vi något fackeltåg? Måste ha missat det? Själva bålet var placerat på ett ställe där man knappt såg någonting. Så det var ju lite snopet. Det var skönt med en promenad dock! Elliott somnade nästan på vägen till bålet så trött han var :-)

Tisdag: Jag tänkte först att vi skulle ha en lugn hemmadag. Men det blev inte riktigt så, det blev dock bra ändå. Vi åkte till IKEA och köpte utemöbler (hemleverans på kvällen). Efteråt åkte Elliott och jag till Folketspark där vi mötte upp Helene. Hon gick med oss och vi åkte karusellen "masken" och sen veteranbilarna. Det var hur mycket folk som helst och långa köer. Så vi tog bara en snabb fika efteråt. Sen sen köpte jag sockervadd (på begäran) till Elliott och sen åkte vi hem.
Mums för sockervadd!
Han tyckte sockervadden var himla god men han blev väldigt frustrerad av att bli så kladdig av den, stackaren! :-) Resten av dagen/kvällen var vi hemma och tog det lugnt. När utemöblerna kom så skruvade vi ihop dem och när vi var klara var klockan plötsligt nio och det var hög tid för nattning :-).

 Jag vill ha mer helg! Mer ledig tid och bara vara hemma med Elliott och Michael. Sitta i trädgården och fixa i trädgården. Längtar till semestern! Det som är helt underbart är att vi har kvällssol nu. Det är en helt annan sak än i vårt förra hus. Nu vill man vara ute när man kommer hem, det är lockande att gå ut och dessutom skönt! Underbart!

Inga kommentarer: