söndag, maj 27, 2012

Finaste Elliott 4 år!!!

Torsdag:
Tänk, vår fantastiske lille pojke redan fyra år! Fyra fina och underbara år! Han har haft en sååå rolig födelsedag. Varit hur glad som helst och blivit ordentligt firad!
Nyss uppstigen, med prinsesskronan han önskat sig i present på.
Presenter på sängen, här sjunger han ur en bok han fått av Gittan :-)
Miniprinsesstårta till frukost!
Av oss fick han bland annat en rutschkana. Först var han besviken över att den inte var inpackad i något paket (vi hade satt upp den i trädgården). "Jag trodde det skulle vara ett paket", sa han besviket när han såg den (och han höll på att börja gråta). Men när Michael sen placerade den i hans lilla pool, då blev det en succée. Oj vad han åkte rutschkana rakt ner i poolen så det skvätte vatten överallt! :-D
Mycket uppskattat
Trött kille laddar inför kvällen.
På kvällen var det kalas! Då kom mina föräldrar, Uffe, Anna-Carin, Martin, Frej, Embla, Tor, Catta, Nea, Magnus samt Annika. Elliott fick så otroligt många fina presenter! Tack allihop! Och han hade så roligt!!!

Mamma och pappa kom först. Elliott öppnade deras paket med stor entusiasm!
Wohooo! Vilken present!!! Jätteglad blev han för allihop!
Sen kom alla andra och han fick otroligt många fina & bra presenter! Nu har vi att leka med här hemma minsann! Tack allihop!!!
Elliott och Embla sjunger ur en sångbok han fått som spelar musik till varje visa.
Efter maten (som bestod av tacos) så gick vi en promenad till Afrika-parken. Där klättrades det på diverse djur och klätterställningar. Elliott tyckte det var sååå roligt! Och Nea busade också runt, sötskruttan.
Pappa akrobaten
Elefant-ridning
Jag har aldrig ens funderat på att man skulle kunna klättra upp på jätte-elefanten. Men det gjorde minsann både Uffe och Martin och ner kom de också utan att slå sig sönder och samman...
Uffe uppe på Elefanten, väl påhejad!
Även klätterställningen skulle bestigas.
Massor av fjärilslarver! Hur många som helst...  som hade spunnit nät och lindat in sig i puppor.
När vi kom hem så var det tårtdags. Det blev en rosa prinsesstårta (som Elliott och jag gjort), en kladdkaka, en glasstårta med hallon och maräng och en gräddtårta. Vi tände ljus och sjöng för Elliott. Tyvärr hade min ena kamera blivit urladdad och den andra hade fullt minneskort så jag har inga bilder från själva ljus-utblåsningen...
Gräddtårtan

Hallon- och marängglasstårtan
Efter en himla trevlig kväll så somnade Elliott vid 22 tiden. Och nästa dag var det dagis. Jag la mig vid halv ett och vaknade 05... kunde inte somna om utan gick upp och åkte till jobbet tidigt.
Mina föräldrar hämtade Elliott på dagis. Jag jobbade och jobbade och kom inte alls så långt som jag hade tänkt mig. På lunchen handlade jag på Ica Maxi. Allt inför lördagens kalas.

Efter jobbet åkte vi hem till mina föräldrar och de skulle grilla och vi fick vara med. Det var både fläsk, fläskfiléspätt och halloumispett. Mycket mycket mumsigt!!! Och lyxigt med mat! Vi tittade på AFV och åt lite chips också innan det var dags att åka hem med sömnig Elliott.

Väl hemma gjorde jag smörgåstårtor (en med skaldjur och en à la clubsandwich). Det blev jag klar med kl 01.30... jag bestämde mig för att jag nog fick ta en sömnpilla om jag skulle orka med morgondagen och kunna sova lite längre på morgonen. Har sovit dåligt hela veckan. Fick insomningstabletter när jag hade influensan/luftrörskatarren (10 st). De är supereffektiva och jag sparar verkligen på dem så att jag inte tar slut på dem eller tar i onödan. Hur som helst nu är där inte många kvar... men jag fick sova ända till 09 vilket är något av ett rekord för min del :-).

Om lördagens trevliga kalas får jag skriva en annan dag, kanske imorgon. Nu måste jag minsann nanna så jag är pigg och kan komma iväg tidigt till jobbet imorgon! Natti natti.

1 kommentar:

Mona sa...

Grattis i efterskott Elliot önskar: Mona, Stefan och Bastian. Redan 4 år! Tiden går verkligen super fort! Jag minns det som igår när jag fick veta att du var gravid och du strålade av glädje och nu är han 4 år! Ni har en jätte fin pojke! Kram