måndag, april 16, 2012

Vilken måndag

Idag var det minsann inte mjukstart på jobbet inte. Det är hur mycket att göra som helst och allt skulle vara klart idag. Jag var inte hemma förrän kl 19 och tog ingen lunch. Och inte hann jag med det jag behövde. Men jag orkar inte jobba mer ikväll. Det får bli som det blir imorgon när vi ska försöka få igång det nya ekonomisystemet. Tycker varenda inställning krånglar och rapporterna ser helt tossiga ut. Men men... Jag skulle ha byggt klart en himla massa rapporter också, men jag hann helt enkelt inte med det idag.

Nu har jag just nattat sötaste lillskrutten. Han ville inte sova, han tycker det är tråkigt säger han. Men jag sa att det väl är mysigt och att man ju kan drömma roliga drömmar :-). Vi läste tre böcker och sen hittade jag på och sjöng en liten drömsång (på begäran). Då somnade han sött. Själv tänkte jag att Michael och jag nu ska se ett avsnitt Roswell innan läggdags.

2 kommentarer:

Mona sa...

Nu tycker han det är tråkigt, men sen när han blir äldre typ som tonåring kommer sängen vara väldigt lockande hehe :)

Kattalena sa...

Tror du det? Själv har jag aldrig varit någon sjusovare, hehe. Risk att Elliott brås på mig... Inte ens i tonåren sov jag länge om morgnarna...