söndag, april 15, 2012

Sköna söndag

Idag var det min sovmorgon och jag steg upp vid halv nio. Fixade fika till Elliott och Michael som skulle på Knytte. Jag gick inte idag för jag behövde jobba lite, vilket jag gjorde. Gick ut en promenad med Oscar också. När Elliott och Michael kom hem igen efter rolig Knytte så dammsög jag lite och läste sen böcker med Elliott. Vi åkte till Plantagen i Staffanstorp. Jag köpte några växter, men det var inte bästa stället att köpa växter på :-). Lite dyrt tyckte jag. Men det kanske kostar lika mycket överallt. Jag längtar till Åbergs! Vi måste åka dit snart.
Denna bro gick vi till flera gånger. Väldigt spännande tyckte Elliott.
Och han var väldigt fascinerad av apelsinplantorna :-D
På hemvägen åkte vi in om Burger King och jag tog en crispy chickenburgare som var ovanligt god! Elliott lekte länge i det lilla lekhuset. Han ville inte åka hem. Men till slut åkte vi hemåt och Elliott och jag gick in om ICA och köpte vattenmelon.
På en sten utanför ICA: "Såhär kan inte du göra mamma!!!"
Hemma igen så satte sig Elliott för att läsa.
Elliott har plockat ut alla sina böcker, sitter i sitt rum och läser & sjunger högt för sig själv, så himla söt! 

Sen var Elliott och jag ute i trädgården. Han hjälpte mig att gräva och underhöll mig medan jag drog upp och satte om smultronplantor i en pallkrage. Vi var ute till kl 19. Då gick vi in och poppade lite popcorn och tittade på film. Sen ville han sova.
Han var så trött så trött och när vi skulle borsta tänderna sjönk han ihop i en hög och sa "Jag orkar inte, jag vill sova" men satte sig snällt i mitt knä så jag fick borsta dem ändå :-)

Michael nattade, jag gick en lite längre runda med Oscar. Det var så skönt ute och fin rosa himmel. Hemma igen tittade vi på Roswell och jag åt chips. Mer onyttig helg för min del än denna kan man leta efter... chips, popcorn, snacks, choklad, hamburgare, pizza... jag säger då det!!! Men men. Det har varit en finfin helg!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Äh, det lät gott tycker jag ;)
Och så mysigt det ser ut när han sitter där bland alla böcker.
Plantagen brukar väl hålla rätt bra priser?

Kattalena sa...

Hihi, ja gott var det! :-D
Jo, kanske de hade bra priser? Men det var himla dyrt allting ändå tyckte jag... 99 kr för några rabarber. Så jag ska kolla på fler ställen innan jag köper på mig allt jag behöver i rabatten.
Och jag tycker också det ser himla mysigt ut bland alla böckerna! Han sitter ofta så och läser så han tycker nog att det är väldigt mysigt han också :-)