måndag, april 02, 2012

Söndag!

Igår var det söndag och knytte! Elliott hade sovit över hos mina föräldrar och var lite ovillig att åka därifrån. Det är hans absoluta favoritställe. Som tur var ville mamma följa med på Knytte, så det var ju toppen! Jag tycker att det är supermys på Knytte. Denna gången fick de göra en hinderbana.
Elliott kollar in tunneln som ingick i hinderbanan
Tillfällig paus :-)
Bäst var att klättra på grenarna! 
Och ta sig igenom hinderbanans ringar
Fikapausen är väldigt mysig! Kul att Josephine också går på Knytte, Becka och Hanns var där med henne. Det var sol lite då och då men väldigt kallt i luften. Det är ju inga löv på träden än så det blåste mer än i höstas. Men skönt att vara ute. Som avslut leker de bland annat "ballongen". Elliott älskar den leken.

Rockringen var inte helt fel heller :-D
När vi kom hem tog vi det lugnt. Michael fixade middag (chicken tikka) som vi åt ganska tidigt på dagen.
Elliott myser med Oscar i soffan
Strax efter 17 kom mina föräldrar och hämtade mig. Vi skulle åka och se Sven-Bertil Taube och Lill Lindfors på konserthuset. När Elliott fick se dem och märkte att vi skulle åka meddetsamma sa han besviket "Jag trodde att de kom för att leka med mig...". Hihi, så sött!

Det var en jättebra konsert tyckte jag! Sven-Bertil sjöng himla bra! Han fick vila lite emellan sångerna. Lill Lindfors är charmig och låturvalet var toppen! De sånger som passar henne sjunger hon så oerhört bra! Jag är jätteglad att vi gick och såg dem! Det var i stort sett bara äldre människor på konserten. Jag var nog en av de absolut yngsta, hehe. Förstår faktiskt inte att det inte var fler som såg dem? Fler yngre alltså. Det är ju inte säkert att de kan uppträda så länge till. Roligt att lyssna på deras små anekdoter också. Jätteduktiga musiker hade de med sig. En man han spelade alla möjliga blåsinstrument, hur bra som helst!
Lill och Sven-Bertil, inte världens bästa bild men de var himla roliga att se! 
Efteråt köpte vi med oss pizza. Mina föräldrar skjutsade mig hem :-). Elliott hade somnat tidigt och Michael och jag tittade på ett avsnitt "Roswell" innan vi la oss. 

Inga kommentarer: