torsdag, april 05, 2012

bowling och påsk

I tisdags var det jobb igen. Jag slutade vid fyra och hämtade Elliott. De hade haft påskfest på dagis, på morgonen ville han gärna ha prickar på kinderna och sjalett dagen till ära. Han var så pigg och glad och vi åkte hem och satte lite fjädrar i två buskar på framsidan. Sen gick vi och handlade på ICA. När vi kom hem var det dags att laga middag och så kom Michael och Oscar hem. Efter maten åkte jag och hämtade upp Camilla vid ICA och sen var vi på vänträff hos Marie. Det var toppen! Vi mediterade och pratade och jag fick många bra saker med mig... och jag åt lite för många Polly (som det bjöds på :-)). När jag kom hem så gick jag en kvällsrunda med Oscar.

Igår var det onsdag. Jag var på hälsokontroll på 20:e, den var väldigt bra och givande! Sen bjöd jobbet på lunch på Ceder samt bowling på Big Bowl! Det var jättegod mat och kul med bowling! Jag fick fyra strike i en omgång. Kul med en gemensam jobbaktivitet! Efteråt jobbade jag vidare till kl 18. Mina föräldrar hämtade Elliott och vi åkte dit efter jobbet. Vi stannade hela kvällen och bjöds på supergod middag! Min favvis. Tyvärr vet jag inte hur det stavas riktigt, hehe. Men gott var det! Lyxigt att få middag! Elliott somnade i bilen på vägen hem. Väl hemma vaknade han till så Michael nattade honom och jag gick en promenad med Oscar.
Det var så fin himmel och alldeles stjärnklart, här ser man bara en stjärna dock :-)
Idag är det skärtorsdag och Elliott ville väldigt gärna ha fräknar på kinderna och scarves igen.
Han är så himla söt! 
Han har gjort fint påskpynt till oss på dagis. Mycket glitter! :-D

Elliott har fått en rolig bokstavsritbok som han tycker mycket om att rita och skriva i.
Vi jobbade kort dag idag. Michael och jag gick och åt lunch. Då gick vi förbi de här fina caféstolarna :-)
Påskiga stolar

Jag hämtade Elliott tidigare och det var soligt ute. Då fick han sina nya solbrillor. De gamla har gått sönder.
En som inte gillar att få solen i ögonen
Vi hämtade Michael (som jobbade lite längre) på hemvägen. Sen släppte vi av honom och Oscar för en promenad medan Elliott och jag åkte till videobutiken för att hyra "Djungelboken". Tänkte att den kanske kunde vara kul att se? När vi kom hem hade jag ont i huvudet och var tvungen att lägga mig i soffan och vila en stund. Michael tog med Elliott ut på en cykeltur. Efter vila och ibumetin var jag ok igen och åkte in till Limhamn och handlade mat. Vi hade mest småplock till middag. Elliott åt hur mycket som helst. När jag nattade honom så sa han att han hade ont i magen för att han ätit för mycket... så vi gick till soffan så han fick sitta en stund och så somnade han sittandes sötskrutten.

Michael och jag såg två avsnitt "Roswell" och nu är det verkligen dags att nanna. Jag har varit så trött så trött hela eftermiddagen/kvällen men nu när jag ska sova är jag minsann inte speciellt trött. Och i morse vaknade jag kl 05 och kunde inte somna igen. Låg och tänkte på Elliotts kommande inskolning... Kanske lite tidigt att börja oroa sig för den redan nu? Han ska ju inte börja förrän i augusti :-).

2 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Å så vakker farge det er på himmelen på det kveldsbildet:)
Elliott er veldig søt både med prikker på kindene og med solbriller;-)
God påske til dere alle :)

Kattalena sa...

Tack snälla! :-)
Önskar er också en riktigt fin påsk!!