onsdag, april 11, 2012

Konstrunda

På annandagen hämtade Elliott och jag upp mina föräldrar för att åka på en liten konstrunda. Det var hur trevligt som helst! Vi började på Alnarpsgårdens samlingsutställning.
Gulliga höns och kycklingar!
Vi fikade på jättegod laxmacka och morotskaka. Sen åkte vi och tittade på fyra olika konstnärer. De flesta har vi varit hos förut. Bäst är Sverker Holmberg som målar kor, möss, grisar och höns. Till Elliotts stora glädje bjöd han även på godis :-D.
En Sverker-kossa som vaktade utanför :-)
Avslutningsvis tittade vi på Anna Heij. Hon gör mest keramik. Där på en liten gård fanns ett fik med våfflor. Vi tyckte det var lagom med ännu en fika och gick in och satte oss. Elliott hittade leksaker i en hörna och satt där och läste högt och lekte. Han stortrivdes! Vi åt våfflor med sylt och grädde.
Jättebra ställe med leksaker för barn och allt!
Elliott och jag på fikastället
Efteråt hittade vi en sån här fin tavla ute i en av bodarna.
En whippet!!! 
Det gick jättebra att åka med Elliott. Han var lite trött och ville åka hem någonstans mitt i men sen ändrade han sig och efter Sverkerbesöket hörde jag inget mer om att åka hem inte :-D
Vi släppte av mamma och pappa på vägen hem. Michael lagade mumsiga nudlar med marinerad strimlad lövbiff. Det var gott! Jag nattade Elliott ganska sent, han somnade mitt i bokläsningen. Det var tur det för det var en himla lång bok och jag hade nästan ingen röst kvar när han somnade, hehe.

Igår var det tisdag och jobb igen. Massor att göra! Jag hämtade sötnosen på dagis, han var glad som en lärka och hade haft så roligt. Vi lagade god middag som var klar lagom tills Michael kom hem. Vi har matkasse denna veckan.
Idag var det också jobb, hur mycket som helst idag med. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Men det brukar gå. Så det ska det säkert göra. Jobbade länge och var hemma strax efter halv sju. När jag kom hem så pratade Elliott massor med mig, han berättade om allt möjligt (mycket fantasifullt) och han var så söt så söt! Han hade med sig typ 30 teckningar hem från dagis också. Vi tittade igenom och räknade allihop. Sen lagade vi sen middag.
Catta och hennes mamma snabb-tittade förbi och fick låna vår ipod så att Nea ska ha nåt att roa sig med på den 3 timmar långa flygresan imorgon. De ska åka och hälsa på släkten i Grekland :-).

Nu är klockan läggdags och det är dags att göra sig i ordning och pallra sig i säng. Godnatt!

Inga kommentarer: