onsdag, februari 01, 2012

Morgonrunda

Igår tog Oscar och jag en lite längre morgonpromenad. Det var kallt men ändå ganska skönt!

Morgonbild från promenaden
Oscar har hittat något gott att nosa på
Det var kallt men klart och fint


Solen tittade fram mellan husen
Jag jobbade hemifrån igår. Det var skönt! Det var därför Oscars morgonpromenad promenerades i hemmatrakterna. Jag var sjukt trött helt utan anledning. Men fick gjort en hel del ändå. Lunchen bestod av rester från gårdagens gryta. Mycket mumsigt. Elliott och jag tog ett bad när jag hade hämtat honom från dagis. Det var kul! Han är rolig att bada med :-).

Sen lagade jag andra receptet i matkassen, denna gång var det stekt torsk med smörsås (smör, pepparrot och lök) samt potatis och rårivna morötter och cocktailtomater. Det blev gott! Mycket nöjd med matkassen så här långt. Väldigt fina och färska varor.

I morse vaknade morgonpigger så tidigt (typ 06) så jag lät honom gå och hämta iPad:en så han kunde ligga i sängen och spela och vi kunde ligga kvar och vila. Orkade absolut inte stiga upp! Hur trött som helst.
Tidigt morgonspelande och nyfiken vovve
Elliott var på strålande humör när vi lämnade honom på dagis i morse. I eftermiddag hämtar mina föräldrar honom :-). Lite jobbigt att det nu är tredje skjutningen som är alldeles intill Elliotts dagis. Det gör ju inte att det känns som ett jättetryggt ställe att lämna honom på. Det stod en nyhetsbil från TV4 och pratade med folk när vi lämnade på dagis i morse och SR var också där. 

5 kommentarer:

åsa sa...

Ja, läskigt! Men tur att ni inte bor där längre i alla fall!

Anne-Grethe sa...

Jeg tenker også på dere. Det er jo på nyhetene hele tiden her også.
Men det bilde du tok igår av broen og det ensomme treet, det var veldig fint syns jeg :) Nydelige farger.

Kattalena sa...

Åsa: Ja, skönt att vi inte bor just där längre!! :-)

Anne-Grethe: Kan tänka mig att det talas en del om skjutningarna här i Malmö. Det har ju varit många... Tråkigt nog 3 just där Elliotts dagis ligger... Får hoppas att det slutar snart.
Tack! Vad kul att du tyckte om bilden!

Petra sa...

Men vad kul att din blogg är öppen igen! Måste försöka sätta mig och läsa ikapp lite nån dag! :-)

Kattalena sa...

Petra: Och vad kul att du sett det! Kul att du tittar in! :-)