tisdag, februari 14, 2012

Halsfluss

Jaha, så har vi konstaterat halsfluss på hela familjen idag. Oj vad det gör ont i halsen :-(
Men vi har fått antibiotika utskrivet. Jag har tagit första dosen. Hoppas att det hjälper snabbt!
Typiskt att bli sjuka när det kommer folk från Finland till kontoret för att ha möte med mig på torsdag, samt bankmöte. Och Annika som kommer ner för en snabbvisit även hon samma dag.
Men men, det är som det är! Vi har fått massor av hjälp med Elliott av mina föräldrar och det har varit himla bra! Jag fick jobbat undan det mesta igår. Sen när jag hämtade Elliott hos mina föräldrar ville han inte hem utan åka med min mamma till Malmborgs och titta på tåget. Så vi åkte dit allihop, mamma, pappa, Elliott och jag. Det var trevligt!

Jag jobbade i förmiddags också, hemifrån alltså och kände att jag blev sämre och sämre. Så jag fick tid hos läkaren på eftermiddagen. Bra ju! Och jag känner mig ganska risig nu på eftermiddagen. Orkar inte gå många steg innan hjärtat bankar som besatt...
Och tydligen är halsfluss väldigt smittsamt. Inte så bra. Men hoppas ändå att vi inte smittat någon! Speciellt inte mina föräldrar!

Jag har lagt ut lite äpplen till fåglarna, det verkar mest vara koltrastarna som tycker om dem.


6 kommentarer:

Petra sa...

Usch då! Halsfluss är ju verkligen inte kul! :-( Skönt att ni fått antibiotika allihopa nu i allafall. Det brukar ju hjälpa rätt snabbt. Krya på er!

Kattalena sa...

Ja, usch och fy! Otrevlig sjukdom det här...
Tack!!!

mossfolk sa...

Blä och usch! Krya på er!

Kattalena sa...

Tack tack!

LYCKLIG MOR sa...

Hoppas ni är på bättringsvägen nu!
Krya på er och hoppas ni får en fin helg trots halsflussen :-)

Kattalena sa...

Ja, nu är vi mycket bättre! Tack!