lördag, februari 18, 2012

Nu verkar vi äntligen vara av med halsflussen! Imorse var jag i och för sig väldigt trött och försökte vila lite. Michael gick på bamsegympan med Elliott men kom hem ganska snabbt igen. Elliott ville inte vara med... hehe. Så det blir nog inte så mycket mer bamsegympa framöver tror jag. Lite senare messade Catta att de skulle till IKEA och undrade om vi ville åka dit och fika med dem. Vi frågade Elliott, han ville inte, han ville bara vara hemma. Men vi åkte dit ändå. Där hade vi en trevlig fika med en mycket aktiv och busig liten Nea. Elliott förälskade sig i en morot.

Inte ofta Elliott fastnat för något mjukisdjur, men en mjukisgrönsak, den gick hem direkt!


Denna ska jag ha med på nallekonsert, sa han. Hehe.

Och det är första "mjukisdjuret" som fått följa med när han skulle sova. Så nu sover han med en morot bredvid sig i sängen :-D. Själv var jag helt slut efter IKEA-besöket och fick gå och lägga mig och vila en stund. Vi orkade inte laga någon mat så det blev Thai idag. Jag hade spelat in E.T. så på kvällen poppade vi popcorn och hade filmmys med Elliott. Han tycker om E.T. nämligen... han satt helt koncentrerad i en hel timme, ända tills popcornen var slut. Sen blev han lite rastlös. Men det var jättemysigt med lite gemensamt lördagsmys!

I torsdags missade jag det viktiga jobbmötet eftersom jag var sjuk. Elliott var också hängig och hemma. Michael kände sig dock bättre och var en sväng på kontoret på eftermiddagen. Men innan dess var han snäll och passade upp mig på förmiddagen. Fixade frukost, kom med varm choklad och köpte en bukett tulpaner + vas. Snällt! Jag var inte i form alls denna dag. På fredagen kände jag mig bättre och jobbade hemifrån på förmiddagen. Elliott var inte riktigt bra än (han sa klart och tydligt att han var sjuk och hade ont i magen och skulle vara hemma). Eftersom han inte var så på G dagen innan så tyckte Michael att han skulle stanna hemma. Eftersom jag jobbade så tog Michael hand om honom. De åkte till sjukgymnasten med Oscar. Marie (som är sjukgymnasten) bjöd Elliott på varm choklad. Han tyckte den var väldigt god och drack visst massor. Och han såg på när Oscar gick i vatten och fick akupunktur. Sen hade de varit in om kontoret och lämnat av Oscar och så åkt och fikat på Espressohouse. Så när Elliott kom hem igen var han så nöjd och glad och hade haft så roligt.
Michael åkte och jobbade strax före ett och på vägen till kontoret lämnade han Elliott hos mina föräldrar. Moster Annika var där och hälsade på också. På eftermiddagen tog jag mig in till stan med buss och tåg.

Väntar på tåget...
Framme i stan mötte jag upp Annika Höglund, så bra att jag ändå hann träffa henne innan hon åkte hem till Uppsala igen! Vi gick till Hollandia och fikade. Jag på te och fastlagsbulle. Mycket trevligt! Efteråt tog jag bussen till mina föräldrar. Där en glad och fin pojke väntade. Mamma, Elliott och jag spelade Zoo-spelet. Michael kom efter ett tag och vi fick lov att stanna kvar på middag. Jag hade helt glömt att det var fredag (trodde det var torsdag). Vi bjöds på fläskfilé i grönpepparsås med ris och sugarsnap peas + sojabönor till. Det var hur gott som helst! Vi såg "På spåret" och "Americas funniest homevideos" och åkte inte hem förrän vid halv elva tiden :-). Mycket trevlig fredagskväll!

4 kommentarer:

Anne-Grethe sa...

Så fint at dere er friske igjen :)
Elliotts morot ser veldig "god" ut:)
Fortsatt god helg.

Kattalena sa...

Tack!! :-)
Ja, moroten är en riktig höjdare... hehe.

mossfolk sa...

Så skönt att ni är friska igen! Men haha, en morot! Det var ju faktiskt riktigt roligt :D
Bamsegympan däremot verkar inte vara Elliotts grej riktigt. Ni får satsa på den där uteaktiviteten som ni gick på förut iställt. Nu har jag glömt vad den hette, men den verkade så himla mysig!

Kattalena sa...

Mossfolk: Jaaa, så himla skönt! Hehe, jag blev väldigt förvånad själv över morotsförälskelsen. Gulligt! :-D
Ja, Knytte var supermysigt. Det börjar igen i mars! Så det ser vi verkligen fram emot!