lördag, november 26, 2011

Fredag och lördag

Michael åkte till Sthlm på fredagsmorgonen. Han gav sig iväg 05.15. Elliott vaknade 05.30 och då steg vi upp. Liiite väl tidigt. Men vi hade en mysig morgon och sen åkte vi till dagis. Efteråt fixade jag ett nytt pass, passexpeditionen öppnade redan kl 08 så det var ju perfekt. Åkte till fiskehoddorna och köpte kallrökt lax efteråt, den var väldigt god! Tänkte jag skulle köpa lax där till jul så ville smaka så den verkligen var extragod :-). Det var den. När jag kom hem satte jag mig i soffan och kollade TV. Satte upp julgardiner i vardagsrummet. Hade tänkt julpynta mer men hittade inte våra julsaker.

Pratade med mamma och vi bestämde att träffas på Coop och handla innan jag hämtade Elliott på dagis. Hämtade honom tidigt. Mamma följde med och Elliott blev så glad och sprang förbi mig för att krama sin mormor, hehe. Sen fick jag också en kram :-D. Vi åkte hem till oss och fikade på glögg och ostar. Trevligt! 

Elliott var så glad att mormor följt med oss hem! Pappa kom också hit lite senare. Han hjälpte mig att sätta upp gardinstänger i Elliotts rum. Snällt! Jag tände brasan i kaminen och mamma och pappa stannade kvar och åt med oss. Vi hade bara räkor och vitlöksbröd att bjuda på så jag vet inte om de blev så mätta, hehe. Men det var himla trevligt att de stannade! 
När Elliott och jag åkte för att hämta Michael på Hylliestationen så skjutsade vi mormor hem samtidigt, pappa hade åkt lite i förväg för han blev så "röksugen" (dvs ville ha ett nikotintuggummi, hehe). Elliott somnade på vägen. 

Vi hämtade Michael och när jag skulle bära in Elliott så märkte jag att jag var helt yr och svajig. Precis innan hade jag böjt mig ner för att snöra av skorna och det var när jag reste mig upp igen som det snurrade till i huvudet. Och det gick visst inte över.

Michael och jag tittade på ett inspelat avsnitt av "Så mycket bättre". Jag tycker att det är så kul att titta på! När jag la mig snurrade det fortfarande i huvudet och det har inte släppt än... 
Tycker alltid det är någonting kroppsligt som inte är 100% i funktion. Jag skulle varit på en "healing träff" idag egentligen, men avbokade det redan igår. Skönt att vara hemma. Igår eftermiddag skulle jag träffat Camilla också, men det avbokade jag också. Ska försöka att ta det lite lugnare from nu.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

NU har jag läst ikapp. Har slarvat med bloggläsande under uppsatsskrivandet...
Såg Så mycket bättre för första gången i lördags. Nu är det bestämt bara tre avsnitt kvar, men de ska jag se. Vi tittar annars väldigt lite på teve (men desto mer på film eller serier).

Kattalena sa...

Hejsan! Så trevligt! :-)
Tyvärr ser vi inte heller på TV så ofta. Vi brukar titta på någon serie på kvällen när vi nattat Elliott. Men just "Så mycket bättre" spelar vi in, så vi kan se det när det passar oss :-)