lördag, november 26, 2011

Veckan som varit

Det har varit dåligt uppdaterat, för mycket att göra helt enkelt :-)

I söndags träffade jag äntligen Helene och fick fira hennes födelsedag. Vi åt brunch på Konsthallen. Hyfsat gott men mer lunch än brunch? Det var potatisgratäng, löksoppa, bönor, paj, grillade räkor, sallad, paté, bröd och smör... Jag hade nog föredragit mer frukostbetonad brunch. Men nu vet jag det, hehe.
Hur som helst så var det jättekul att träffa Helene!

Helene öppnar presenter :-)
Michael skulle på möte så han kom med Elliott efter någon timme. Helene, Elliott och jag gick in och tittade på utställningen och det tyckte Elliott var hur roligt som helst! 
Den här snurrade Elliott in sig i så mycket att de kom och sa till oss att inte leka med den 
Efter konsthallen åkte Elliott och jag till mina föräldrar och hälsade på en stund. När Michael var klar på mötet så åkte vi hem och hade söndagskväll.

På måndagen hade jag semester och mamma och jag åkte till Ullared! Det var såååå roligt! Jag älskar Ullared.... hehe. Det var dimmigt när vi körde upp men det släppte efter Hallandsåsen. Vi hade mina föräldrars bil för den känns mer pålitlig än vår som blivit lite konstig... När vi klev ur bilen lyste en röd lampa, vi trodde det kanske var fel på airbagen. Vi oroade oss lite för det där! Men så ringde vi pappa och sen toyota och tydligen ska den lampan blinka när man går ur bilen :-).

Vi började med fika på räkmacka och sen var det shoppingtime! Jag handlade och handlade och handlade! Bara bra grejor! Speciellt mycket gillar jag min tomte :-D. Den gillade inte Michael, hehe.
Fina tomten, för tillfället placerad i hallen.

Tiden rusade iväg, vi hann inte med att kolla på allt. Men vi hade nog inte orkat mer ändå. Kanske man borde stanna borta över natten och gå dit en hel dag i lugn och ro... hehe. 
Det var mörkt när vi körde hem men ingen dimma. Vi var hemma hos mina föräldrar igen vid 18-tiden och Michael och Elliott kom också dit. Vi beställde pizza från lokala pizzerian. Mumsmums!

På tisdagen var det jobb igen. Mina föräldrar hämtade Elliott så vi kunde jobba heldagar både Michael och jag. Det behövdes! Jag är så efter på jobbet... Jag åt lunch med Catta vilket var jättekul! Vi har inte träffats sen Neas födelsedag och har ringt om varandra på mobilerna hela tiden. Telfonsvar och telefonsvar. Så hon föreslog att vi skulle luncha istället. Bra idé! På kvällen var jag på meditationscirkel, vilket var jättebra! Har saknat meditationerna... 
På onsdagen jobbade jag hemifrån, med break för att åka til sjukgymnasten och träna. Åt lunch med Michael på Sultan Palace efteråt. Och så en promenad med Oscar för han var också hemma.

Oscar hittade en extra god pinne
Godis! Ni ser hans maniska blick...
Det var en stressig dag! Jag tycker inte jag gör annat en stressar hit och dit... Men det ska jag ändra på! 

På torsdagen fyllde pappa 74 år och vi firade hans födelsedag på kvällen! Det var jättekul! Uffe och hela familjen, Annika, Rolf, Olle och så vi var där. Vi bjöds på supermumsiga Kreolskans och fick Hollandiatårta till efterrätt. Vi sjöng för pappa, spelade Ubongo och hade det finfint! Det är så kul att träffa alla! 

Mumsigs tårtan! 
Elliott hade mys med Embla
Nu är Elliott inte längre blyg för släkten, nu känner han alla så väl! Kul! Han lekte mycket med Embla och trivdes som fisken i vattnet!

Inga kommentarer: