lördag, oktober 15, 2011

fredag!

Jag skulle egentligen ha jobbat hemifrån i fredags, men jag hann inte bli klar på torsdagen så jag fick vara på kontoret ändå. Det var helt OK. Fick jobba riktig långdag. Fick gjort mycket men inte så mycket som jag hade hoppats. På lunchen var Michael och jag på Rose Garden och åt. Jättefint väder var det.

Spegelblankt vatten i kanalen.

Det var Michaels och min sopvecka och så klart glömde vi bort att ta ner alla sopor, papp och plast innan Michael gick och hämtade Elliott... Så jag fick slita lite extra innan jag skulle gå hem, hehe. Jag var på väg hem vid 18-tien. Jag såg på Hylliestationen hur vacker himlen var!

Utsikt från Hyllie

Då ville jag fort hem och önskade att jag var nere vid vattnet och såg hela himlen!!! Fantastisk himmel var det! Men när jag kom av bussen skulle jag först in på Ica och handla gotter till kvällen. Så jag misstänkte att himlen skulle se annorlunda ut när jag väl kom hem.

Annorlunda såg den ut men var fortfarande väldigt fin!
Nästan hemma...

Vi snacksade på gotter av olika slag. Matgotter mestadels :-)
Vår lille påg var glader och underhöll oss. Vet att bilden är suddig men han är så söt så jag vill lägga ut den ändå :-)

Och Elliott lekte med sina bokstäver ända tills det var dags att nanna.
Lite fredagsfilm.

Medan jag nattade Elliott och läste bok för honom så kom Desirée och hämtade Ernst. Det är inte utan att jag saknar honom!

Sötvovven! Sov under mitt täcke på natten.

Michael och jag kollade en "Mördare Okänd" innan vi la oss. Jag kämpade för att läsa ut bokcirkelboken men somnade efter bara några sidor... hehe. Sen kom Elliott in och då vaknade jag igen. Men då var det för sent för att läsa.

Inga kommentarer: