söndag, september 25, 2011

I fredags var Elliott och jag lediga eftersom dagis hade stängt. Vi hade en lugn förmiddag och frukosterade på mannagrynsgröt och lite annat. Vid 11-tiden hämtade vi mamma och åkte till Lutz. Där gick vi omkring och tittade på alla saker och sen åt vi lite lunch i restaurangen. Det var kul1 Jag gillar verkligen att gå omkring där. Mycket lugnare än på IKEA och massa saker att titta på. Men jag köper i stort sett aldrig någonting :-).

Efteråt körde vi mamma hem och Elliott somnade i bilen. Han fick sova i nästan en timme (trots att han inte brukar sova middag längre). Han verkade så trött, lite förkyld är han också. Vi skulle till Camilla och på vägen dit upptäckte Elliott att han inte hade några skor på sig. Jag hade glömt dem hemma. Så vi stannade till på Mobilia (som hade fräschat upp sig rejält, med stor fin delikatessdisk alldeles vid ingången). Vi sprang in och köpte ett par billiga skor till Elliott. Sen åkte vi hem till Camilla, Jonas och Josefine (Jörgen jobbade). Vi gav Josse födelsedagspresent och sen gick vi och köpte pizza. Den var ovanligt god! Tomatsåsen smakade precis så som jag vill att den ska smaka men sällan gör. Vi hade med Elliotts låtsasfrukter och grönsaker och dem lekte han med massor. Glass fick vi också innan det var dags att åka hem :-).

Igår var det lördag och vi hade en riktig hemmadag vilket var väldigt skönt och välbehövligt. Det var så soligt och fint ute så jag putsade några fönster som blivit väldigt skitiga av stormandet som varit. Klippte gräset gjorde jag också. Och jag läste lite bok och vi fikade på våfflor. Känns som att det var längesen vi hade en riktig hemmahelg. Vid 18-tiden körde jag till Sultan Palace och mötte upp Ingrid. Vi åt lite buffé innan det var dags för kvällens konsert med Lars Winnerbäck. Han var jättebra som alltid! Väldigt avskalat och deppigt. Passade mig perfekt denna kväll. Och så himla skönt med sittplatser så man bara kan koppla av och lyssna. Dessutom slutade den redan 21.30 så jag var hemma tidigt nog för att ha hemmakväll också :-)

Lite Winnerbäck :-)

Inga kommentarer: