söndag, augusti 14, 2011

Kräftkalas, nallekonsert och Leo's lekland

I lördags var vi på kräftkalas hos mina föräldrar och Annika och Rolf var också där. Det var himla trevligt och mycket gott!!! Jag åt hur många kräftor som helst, älskar kräftor! Vi åt även krustader med kantarellstuvning och västerbottenpaj. Efter detta fick vi citronfromage, vienetta och massa goda ostar. Elliott fick en legobil och en ballong-helikopter av Annika och Rolf. Han tyckte mycket om båda! Han hade sovit i över 2 timmar efter Folkets Park så han var väldigt pigg hela kvällen och somnade inte ens på hemvägen :-).

Elliott sjunger med sin morfar

På söndagen var det riktigt varmt (om än inte soligt) ute och Elliott, jag och mina föräldrar åkte till Pildammsparken och lyssnade på nallekonsert. Det var roligt! Elliott sjöng med i de sånger han kunde.

Många människor var där!

Efteråt gick vi till en lekplats men blev fikasugna och gick till Leo's lekland istället. Tala om bra att ha årskort där och tala om att vi kommer att utnyttja det ;-). Jättekul var det och fika fick vi.

Hemma igen så satte vi upp lite saker på vinden och plockade ur en av alla kvarvarande kartonger. Michael lagade middag, Elliott och jag gick till Ica och köpte solrosfrön till peston som skulle lagas. Sen åt vi. Elliott höll konsert för oss på kvällen, tog fram gitarren och spelade och sjöng flera visor! Så himla sött!!!

Inga kommentarer: