måndag, augusti 15, 2011

Dagis och kvällsrunda

Idag var Elliott på dagis för första gången på över 6 veckor. Han var väldigt förväntansfull när vi körde dit och blev mött av Annki som gav honom både kram och puss. Det är ett bra välkomnande! När jag hämtade honom så sa de att han haft det så bra, varit glad och att han ätit massor. Han hade rabblat alfabetet från A-Ö både på svenska och engelska flera gånger :-D. För ovanlighetens skull så regnade det inte nu på kvällen utan det var varmt och skönt ute. Så vi passade på att gå till lekplatsen här intill och sen på kvällspromenad längs strandängarna. Mysigt!

Jag kommer aldrig att tröttna på denna utsikten! Det är så himla fint!

Elliott tycker också mycket om att gå på kvällsrunda

Innan vi skulle ut på promenaden så skulle jag kolla en grej på datorn. Då sa Elliott åt mig att vi skulle gå "Jag har ju sagt till dig 20 ggr" sa han :-D. Tänk så stor han blivit! Det är så himla kul! Man får verkligen höra precis vad man själv brukar säga, hehe.
Min finaste pojke!!!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Men han är ju helt makalös! Kan han alfabetet på engelska?!!

Vilken jättevacker utsikt. Bor ni så nära bron nu alltså? Och sundet i såfall, ni kan ju inte alls ha långt till vattnet?

Kattalena sa...

Ja, alfabetet på engelska har han kunnat länge :-) Kanske sen han var två? Han har lärt sig det genom You Tube, tittar på bokstavssånger på alla möjliga språk. Han har alltid älskat bokstäver :-D

Ja, vi bor jättenära vattnet. Det tar knappt 5 min att gå ner till strandängarna (naturskyddat område) och här är jättefint att gå! Så fort jag ser att himlen börjar bli rosafärgad vill jag gå ner till vattnet och kolla, fast det gör jag ju inte alltid förstås...