onsdag, juli 13, 2011

Fullt upp!

Vi har haft fullt upp hela veckan. Kommit för sent i säng och stigit upp för tidigt. Vi har fått MASSOR av hjälp från mina föräldrar och vi är dem evigt tacksamma!!!
Pappa har hjälpt oss att tömma gamla huset, klippa buskar, klippa gräs mm mm. Så nu har vi äntligen kunnat släppa och säga hejdå till förra huset.
Mamma har passat Elliott två dagar i rad då Michael har jobbat hårt med att slänga en massa skräp från gamla huset och rensa ut precis allt därifrån. Jag har jobbat och när jag slutat jobbet så har jag också varit i gamla huset eller hemma och packat upp grejor :-).

I tisdags fick jag dock en lugn kväll för då blev jag bjuden på middag hos mina föräldrar (där Berit också är och hälsar på för tillfället). Vi åt varmrökt lax med potatissallad (på potatisar från trädgården) och romsås till. Mycket mumsigt!!!
Elliott hade varit där hela dagen och Annika och Marianne hade varit och hälsat på också. Vi fick inflyttningspresent av Berit, en jättefin målad takpanna (med en kossa på) som även är ljushållare och en fjärilskrok att sätta upp på uteplatsen och ha blomma på samt en orkidée. Jättefina!

På onsdagen efter jobbet så hämtade vi Elliott hos mina föräldrar. Vi åkte hem och Elliott och jag packade upp grejor hela kvällen medan Michael var i gamla huset och röjde.

I torsdags på jobbet var Åsa C tillbaka så jag slapp vara ensam på ekoavdelningen. Mycket trevligt! Klockan 15 skulle vi skriva kontraktet på försäljningen av gamla huset. Jag skulle hem och hämta Michael och Elliott men när jag kom dit så sov Elliott i soffan.
Vi ringde mina föräldrar som var otroligt snälla och åkte hit och passade honom när vi körde iväg till banken. Det tog knappt en timme innan vi var hemma igen. Så skönt att allt är klart nu! Berit var också hemma hos oss när vi kom men de stannade inte utan åkte iväg nästan direkt.

Precis innan de åkte tittade Becka och Josephine förbi. De hade med sig en jättefin fuchsia till oss! Elliott och Josephine började leka meddesamma och vi fikade på vienetta och kaffe.
Jättekul att de tittade förbi och Elliott tyckte det var himla kul med en lekkamrat! De busade massor, Elliott och Josephine.

Sen åkte jag och hämtade Berit och mamma och vi körde till Rådhuskällaren. Där var Annika och Anita redan och vi åt himla god buffé för de sista spelpengarna som vi vunnit på V75 :-)
Mycket trevligt och gott!!!

När jag kom hem så nattade jag Elliott, det var mysigt men jag kom sent i säng som vanligt...
Dock var jag ändå uppe med tuppen i morse och Oscar och jag tog bussen hemifrån 07.03 och jag var på jobbet före halv åtta. Mycket bra! Det är mysigt med bussen som bara kör bland åkrar och fält och man ser mycket himmel! Sen tar tåget bara 4 minuter så det är kanon.

Här några bilder från i tisdags när vi gick kvällsrundan.
Elliott tycker det är kul när vi går ut och går :-)

Det hann mörkna tills vi kom ner till strandängarna.

Mycket fint nere vid vattnet

Finaste Oscar

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Katta!

Det var så mysigt att få fika hemma i ert nya fina hus. Det kommer bli jättebra för er att bo där och jag är imponerad att ni har hunnit få så mycket i ordning redan. Kul att Elliott och Josephine bondade direkt, de kommer nog trivas tillsammans. Tycker det är så kul att läsa om hur du ser på Bunkeflo. Jag tycker ju likadant, men man blir ju hemmablind och glömmer det fina ibland. För det är ju väldigt härligt med den stora himmlen, ljuset och havet.
Kram Becka

Kattalena sa...

Tack! Det var superkul att ni tittade förbi! Så roligt att Elliott har en fin liten kompis här redan! :-D

Hittills har Bunkeflo överraskat väldigt positivt för min del. Här är ju underbar natur att gå ut och gå i (lättillgängligt dessutom) och mycket himmel och ljus. Mysigt!