tisdag, mars 15, 2011

Uppdatering

I söndags hade vi en superdag! Elliott och jag steg upp vid 06.30. Vi började med morgonmys.

Elliott roar sig en lång stund med att skriva ord. Sen blev det storfrukost. Jag bakade Ingrids scones (som inte blev lika goda som hos Ingrid, men de blev helt OK!). Strax före elva på förmiddagen körde vi hem till mina föräldrar och släppte av Elliott. Han sprang in och började leka meddetsamma.

Själva åkte vi och handlade och sen hem och så var det trädgårdsarbete större delen av dagen. Oj så mycket vi fick gjort! Vi tog bort alla pinnar från staketet, jag tog bort alla stenar runt rabatterna och la i en hög. Jag grävde upp tegelstenar mm mm. Det är helt otroligt så mycket vi hinner få gjort när vi har barnpassning :-)

Staketet före och efter


Alla spikar som skulle spikas loss... Ena trädgårdssidan som ska bli gräsmatta


Samlingen av stenar från rabattkanterna, kompostgaller som jag samlat in (suttit längs häcken)


Jag tog bort tegelstensinramningen. Bara ogräs i den ändå... Hur många tegelstenar som helst, typ två lager under marken också.

Mitt i allt kom jag på att vi hade en husvisning att gå på också. Så vi fick skynda in och duscha och åka iväg och titta på ett hus i Bunkeflo. Det var jättefint! Vi vill bo där... Men risken är att det blir lite väl dyrt. Det var inte så jättestort så vi vill inte betala alldeles för mycket för det. Efteråt skyndade vi hem och satte oss och vilade en stund med ett avsnitt "Mördare okänd". Jätteskönt att vila efter denna kraftinsats i trädgården :-)

Vid 16-tiden körde vi hem till mina föräldrar där vi blev bjudna på supermumsig middag! Kycklig med ingefära och parmesan samt ris och sallad. Och mamma hade gjort en räk-curry enligt nakna kocken som vi också fick smaka på. Den var lite för stark för mig men Michael tyckte att den var jättegod! Efter maten pratade vi och såg på tv. Mysigt! Sen blev Elliott trött och vi åkte hem och la oss. Jag fick matlåda med så jag hade mumsig lunch på jobbet i måndags.

På måndagen var det jobb igen och efter jobbet åkte vi och tittade på huset ännu en gång. Sen var jag på meditationen som var jätterolig! Vi får alltid göra en massa roliga saker där :-D
Michael och Elliott hämtade mig efteråt och jag nattade lillskrutten.

Idag var det tisdag och Åsa köpte latte till mig i morse. Det var nice! Efter jobbet var Michael och jag på öppet hus på dagis. Det vara bara vi som var där :-). Men det var ju lite extra trevligt att få vara med sådär helt själva. Ett berg av bullar och chokladkaka som vi fick äta av :-D
Elliott busade med sin kompis, det var roligt att få se det på riktigt! När vi kom hem så gick jag ut i trädgården och fixade en massa... Jag flyttade hallonbuskar och en massa snödroppar och ordnade plats för två pallkragar att sätta växter i. Jag rensade framför uthuset och tog undan trasiga krukor mm. Var klar just när det började bli mörkt. Inne igen lagade jag mat, det blev fisksoppa idag. Sen badade Elliott och jag innan jag nattade honom. Sötnosen hade sååå mycket att prata om när han skulle sova. Berättade om alla på dagis och sjöng abc sånger.

Inga kommentarer: