lördag, mars 12, 2011

Lördag

Jag är så glad att lillskrutten verkar vara i form igen, äntligen! Han har varit så hängig och trött och småirriterad hela veckan. Och det förstår jag verkligen eftersom han varit så förkyld! Michael och jag har bara fått en pyttesmåsläng av förkylningen men jag har både haft lite ont i örat och ont i bihålorna så jag kan tänka mig hur Elliott har känt sig! Men nu verkar det som sagt var mycket bättre! Och vi har kommit fram till att vi nog ska lägga Elliott tidigare, så två kvällar nu har han somnat före halv nio och sovit till 05.45 (och det gör han ju även när vi lägger honom kl 21.30). Så det är ju mycket bättre. Han sover för lite annars.

Igår hämtade jag tidigt på dagis och fick vara med när de åt pannkakor. Elliott åt massor, hehe. Alla barnen satt så fint vid sina bord. Duktiga! Jag tycker att det är jättekul att få vara med lite på dagis ibland :-D.

På lunchen igår så haglade det massor! Det blev helt vitt på bara någon minut!


På kvällen var Camilla och jag på Hai och åt sushi. Det var gott! Sen gick vi till Espresso House och åt efterrätt. Inte helt fel.

Idag har Elliott och jag varit uppe och haft det mysigt sen strax efter 06. Vi har ätit storfrukost, denna gång med amerikanska pannkakor som avslutning.

Vi har såklart TVn på för att se vad som händer i Japan. Hemskt med alla dessa jordbävningar och tsunamis. Vi är verkligen lyckligt lottade som bor här där det är liten risk för sådana enorma naturkatastrofer...

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Ja, vi har verkligen jättetur. Jag tänkte på det i morse, när solen sken och jag fixade med frukost och lyssnade på ring så spelar vi. En gång i halvtimmen kom de vanliga nyhetssändningarna med rapporter från Japan... och där stod jag långt långt bort och hade det ungefär hur bra som helst.

Kattalena sa...

Ja, det känns helt overkligt. Usch... Naturens krafter är ju helt omöjliga att kontrollera och det finns ingenting att sätta emot. Lite läskigt. Och som sagt var, skönt att bo på en lite mer skyddad kontinent.