lördag, januari 08, 2011

Lördag

Såhär hittade jag Elliott i soffan i morse! Jag var bara borta en liten stund och när jag kom tillbaka hade han använt Oscar som bord för sina bokstäver. Hihi. Påhittig påg det där! Och snäll Oscar...

Igår efter att ha jobbat lite så var vi hemma hos mina föräldrar. Min bror Uffe och hans familj var redan där när vi kom dit. Det var Elliott också, för mina föräldrar hämtade honom på dagis tidigare på dagen. Vi fick en jättegod gryta som jag tror heter Rogan Josh? Mumsiga tillbehör som banan, rostad cocos, mango chutney, cashewnötter, ananas och sallad var det också till. Jag åt massor!

Martin spelade piano och Frej var tomte :-)

I julklappsutdelningen fick Elliott en påse klubbor.

De uppskattades! Här får Michael smaka på en.

Pappa hade även hittat skumgodisdjur i olika varianter som jag aldrig sett förut (giraff, flodhäst, elefant mfl). Dem tyckte Elliott också väldigt mycket om.


Elliott och hans bokstäver! Det är verkligen bara bokstäver och siffror som gäller :-D

Sen spelade vi spel. Ubongo. Ett jätteroligt spel!
Embla var såååå bra på det spelet, vann nästan varje gång!

Idag steg Elliott upp redan kl 06. Det var min morgon så det var bara att gå upp med honom. Han var på strålande humör och vi roade oss med lite olika saker som att lägga bokstäver på bordet och bilda ord, busa och näspussas. Michael steg upp kl 08 och vi åt lite frukost. Sen åkte vi till IKEA för att köpa en garderobsstång. Tog en snabbfika och sen var Elliott så trött så vi köpte det vi skulle och gick. Han somnade i bilen på vägen hem.

Jag åkte och hämtade mamma och så var vi på Jägersro för V75. Det var superkleggiga banor, fulla med vatten, så de var inte säkra på att det skulle bli något V75. Men det blev det efter lite bortrensning av vatten. Och caféläktaren som vi brukar sitta på fanns inte längre... Så det blev lite annorlunda denna gång men vi hittade sittplatser på en annan läktare och det gick väldigt bra att sitta där också, lite trångt kanske förstås. Jag träffade en gammal klasskompis (från 1-9:an) Robban. Det var kul!

Vi vann inget på travet... Men det var vackra hästar att titta på.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Vilken skön bild, den där första där Oscar agerar bord. Helt fantastisk tycker jag. Och vilken supersnäll hund!

Kattalena sa...

Tack! Ja, Oscar är verkligen en otroligt snäll hund! Jätteskönt!
Han låg kvar när Elliott både la på och plockade av sina bokstäver :-D