måndag, januari 10, 2011

Jobb igen!

Idag är det måndag och nu har jobbandet börjat på riktigt igen. Inga långledigheter att se fram emot den närmaste tiden :-)

I natt vaknade Michael av att det lät konstigt ute... Det visade sig att vår vattenkran som sitter på utsidan av huset sprungit läck och sprutade vatten... Källaren hade fått sig en dos vatten på golvet. Jag vaknade då Oscar undrade vad som var på gång. Vi steg upp och hittade Michael i full färd med att försöka bringa ordning i det hela. Hehe. Klockan 01 på natten. Som tur var hittade han något att skruva på kranen så det slutade spruta. Alltså slapp vi att stänga av vattnet någon längre tid. Det skulle hålla sig tills nästa dag i alla fall. Så bra!

Så idag har Michael varit hemma hela dagen och torkat vatten i källaren samt fixat hit en rörmokare som fixade i ordning kranen.

Jag kan säga att vi båda är väldigt trötta idag! Mitt huvud fungerade inte som det skulle på jobbet. Men jag fick gjort en del. Dock inte alls så mycket som jag skulle behövt.

Elliott är förkyld igen och hostar massor men han är pigg och glad ändå. Och på dagis har de gjort ett rum med siffror och bokstäver. Dagisfröken visade Michael det när han hämtade Elliott. Då ville inte Elliott gå hem, han lekte och lekte i detta rum tills alla andra barn gått hem och under gråt och protester fick Michael försöka få med honom. Dagisfröken lovade Elliott att efter frukost imorgon skulle han få leka i rummet igen...

Inga kommentarer: